64 de echipe se luptă la Bucureşti pentru un loc în Finala Naţională Neymar Jr’s Five


    Tinerii fotbalişti vor să calce pe urmele lui Neymar
Tinerii fotbalişti vor să calce pe urmele lui Neymar

Calificările pentru turneul global de fotbal cinci-la-cinci, Neymar Jr's Five, încep în acest week-end la Bucureşti.

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal cinci-la-cinci cu o caracteristică aparte: de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă pierde un jucător. Astfel, jocul devine foarte tehnic, dar şi foarte tactic. Mai ales că trebuie să-ţi surclasezi adversarii în mai puțin de 10 minute pentru a câştiga meciul.

Terenurile Sport Arena din capitală vor găzdui prima etapă de calificare. 64 de echipe se vor duela pe 1 și 2 Aprilie, începand cu ora 08.00, în speranța că se vor califica în Finala Națională, care îi duce cu un pas mai aproape de Finala Mondială din Brazilia de la Instituto Projeto Neymar Jr, turneu ce se va desfășura în luna iulie.

Echipele s-au întrecut deja pe sine la categoria “creativitate”, cu denumiri care mai de care mai sugestive – Avântul Prăbuşirea, Clic Dreapta Delete, ATM sau Tankmania. Printre echipele participante se numără şi "Neatza şi Prietenii", cu Dani Oţil căpitan.

De la Bucureşti, turneul de calificare merge la Craiova (8 aprilie), Timișoara (22 aprilie), Tîrgu Mureș (29 aprilie), Cluj-Napoca (6 mai), Iași (13 mai), Chişinău (20 mai) și Constanța (27 mai).

Din fiecare etapă de calificare, o echipă se califică în finala românească din 10 iunie de la București.

Finala mondială are loc la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia. Obiectivul institutului este să ofere educație extracurriculară și activități sportive copiilor dezavantajați și familiilor acestora, promovând incluziunea socială și participarea activă în comunitate. Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis în 2014 și este al doilea program ‘FutbolNet’ creat în parteneriat cu Fundația FC Barcelona în Țara Cafelei, primul fiind cel din favelele orașului Rio de Janeiro.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
cub vica blochina png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg