7 secrete ale noii vedete a Stelei

Ultima actualizare:

    Luchin a debutat la echipa  naţională contra Franţei lui  Ribery, la meciul de  inaugurare al  Arenei NaţionaleFotoI: Răzvan Păsărică
Luchin a debutat la echipa naţională contra Franţei lui Ribery, la meciul de inaugurare al Arenei NaţionaleFotoI: Răzvan Păsărică

Luchin, în vârstă de 28 de ani, ce poate activa pe două posturi în defensivă, i-a urmărit din tribune aseară pe colegii săi în partida cu Aktobe. El poate fi folosit de Gâlcă în meciurile internaţionale abia din faza grupelor fiindcă a evoluat deja în preliminarii pentru bulgarii de la Botev.

E familist convins. Srdjan e căsătorit cu Amelia din vara lui 2012, relaţia fiind oficializată după o durată de patru ani. Cununia religioasă a avut loc în Variaş, localitatea natală a fotbalistului, iar petrecerea la un restaurant din Timişoara. Evenimentul a fost unul cu fast, cu sute de invitaţi, iar mirii s-au plimbat cu o limuzină pusă la dispoziţie de Cristi Borcea. De la începutul acestui an, stelistul a devenit tată, având un băieţel, Milan, al cărui naş este Dan Alexa.

Tatăl viceprimar, mama învăţătoare. Fundaşul provine dintr-o familie extrem de muncitoare, are o soră pe nume Branca, în timp ce tatăl, Dragoslav, e viceprimar în Variaş, iar mama, Delia, e învăţătoare la şcoala din aceeaşi comună.

Promovat de Hagi. A început fotbalul la LPS Banatul şi la 14 ani a fost luat de un impresar la Şcoala de Fotbal Arena de lângă Piteşti. A ajuns apoi la Baia Mare, după care la Someşul Satu Mare. Dar, cariera s-a lansat cu adevărat când era la Poli Timişoara. După prestaţii bune pentru formaţia secundă, Hagi, antrenor la echipa mare, l-a remarcat. L-a luat la lot şi debutul avea să-l facă la un meci contra lui Dinamo.

Un meci la Feyenooord. Aproape de majorat a fost în probe la olandezi, dar nu a apucat să joace decât un meci la echipa a doua. Impresarul său de atunci şi oficialii lui Feyenooord nu s-au înţeles asupra sumei de transfer şi Srdjan s-a întors în ţară. După acel episod a rupt legătura cu agentul său.

A debutat pentru „tricolori” la inaugurarea Arenei Naţionale. La echipa naţională a fost convocat din 2011, dar după mai multe apariţii în meciuri amicale, şi-a făcut debutul oficial contra Franţei, chiar la inaugurarea Arenei Naţionale. Meciul a contat pentru preliminariile EURO 2012 şi el a evoluat 90 de minute, titularizarea venind după o accidentare în ultimul moment a lui Săpunaru.

E la nivelul colegilor şi în parcare. Steliştii au printre cei mai scumpi bolizi ai jucătorilor din Liga I, dar Srdjan stă bine şi la acest capitol. De anul trecut el conduce un Range Rover Evoque, maşină achizionată de la reprezentanţă pentru care a plătit aproximativ 70.000 de euro.

E socotit “trădător”. Galeria Stelei nu-l apreciază fiindcă a evoluat la Dinamo şi a scandat de mai multe ori alături de ultraşii “câinilor” împotriva trupei din Ghencea. În plus nu e prima dată când trece în tabăra adversă, el părăsind Poli Timişoara pentru a semna cu cei din “Ştefan cel Mare”, între cei de pe Bega şi roş-albi fiind o veche rivalitate.

Putea ajunge din iarnă la Steaua

Luchin a avut posibilitatea să îmbrace tricoul roş-albastru încă din iarnă, de când a plecat de la Dinamo. Fostul său impresar, Cristea Opria, s-a înţeles cu Reghe şi Anamaria Prodan pentru 500.000 de euro, dar jucătorul a preferat să rupă contractul cu agentul şi a plecat la bulgarii de la Botev Plovdiv. Acum, fotbalistul e dat în judecată la FIFA şi dacă va pierde procesul, va trebui să plătească din propriul buzunar. “Şi-a bătut joc. L-am dat în judecată la FIFA şi pe el şi pe cei de la Dinamo şi Botev pentru ceea ce au făcut atunci. Puteam să-l duc la Steaua pentru 500.000 de euro, m-am înţeles cu Reghe şi Anamaria, au fost şi martori la discuţii, dar oficialii din Ştefan cel Mare l-au declarat liber şi l-au dat la bulgari. Acum o să plătească el, că Botev e în faliment şi Dinamo în insolvenţă. Ce să le iau?!”, ne-a spus Opria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net