Acum ori niciodată!

simeon stalpnicul png
Chiţu şi De Amorim s-au duelat şi în meciurile din sezonulk regulatFoto: Mediafax

Trupa lui Hagi primeşte vizita vicecampioanei, o echipă pe care a învins-o o singură dată în 12 meciuri de Liga 1. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte şi meciul pare decisiv. Cine câştigă ia un avans mai ales moral în lupta pentru titlu, dar rămâne de văzut ce va înclina balanţa: dorinţa de afirmare, nebunia tinereţii, complexele Viitorului sau valoarea Stelei!

Viitorul a dominat sezonul regulat, dar înjumătăţirea punctelor şi sincopa cu Dinamo a adus-o de unde a plecat, la egalitate de puncte cu Steaua. Oricât i-ar displăcea acest sistem lui Hagi, el era cunoscut de la început şi dacă vrea titlul nu mai trebuie să se plângă, ci să demonstreze că-l merită.Constănţenii au profitat în sezonul regulat de paşii greşiţi făcuţi de Steaua cu alte echipe, însă la directe au fost din nou surclasaţi de bucureşteni, 1-3 în tur şi 0-2 în retur, fără drept de apel pentru puştii „Regelui”. Dacă va continua la fel, aşteptând să-i facă alţii campioni în timp ce ei sunt terfeliţi de Alibec şi compania, s-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple şi Viitorul, intrată lider în play-off, să încheie printre ultimii. Exemplul de anul trecut al Astrei, care a punctat decisiv după ce a învins Steaua în meci direct şi nimeni n-a mai putut contesta supremaţia giurgiuvenilor, ar trebui să fie sfânt şi pentru Viitorul. Sigur, trebuie să şi poată! Asta pentru că în ciuda suspiciunilor şi îndoielilor legate de corectitudinea meciului, neacoperite de această dată, oaspeţii par mult mai solizi. Steaua e singura echipă care a câştigat în prima etapă din play-off şi acest val e tot timpul foarte puternic. Din păcate, Hagi şi-a luat din nou statutul de victimă sigură, aruncând ultimele înfrângeri în faţa roş-albaştrilor pe ghinion şi pe intervenţiile portarului Niţă.Reghecampf se hrăneşte cu această teamă şi spune că Viitorul va câştiga la un moment dat în faţa Stelei, dar nu azi. „E o ambiţie foarte mare, cu siguranţă ambele echipe vor juca la victorie. E foarte important să câştigăm cu Viitorul, ne distanţăm de locul 2. Apoi va veni şi încrederea. Va veni vremea când vor câştiga şi cei de la Viitorul. Sper că nu acum. Nu mai contează ce s-a întâmplat în trecut. Cred că e prima oară când jucăm cu Viitorul la egalitate de puncte. Victoria cu CFR ne-a dat aripi”, a declarat tehnicianul Stelei.

Tănase, «trădătorul» de serviciu

simeon stalpnicul png
Tănase a venit la Steaua de la Viitorul

Arma secretă a Stelei în partida de diseară este Florin Tănase, mijlocaşul cumpărat anul trecut chiar de la Viitorul lui Hagi. Puştiul care a costat 1,5 milioane de euro a revenit de curând după o accidentare şi spune că vrea să muşte mâna „tatălui”.

„Va fi un meci special. Voi juca împotriva echipei la care m-am format ca jucător, am crescut şi de unde am ajuns la o echipă cu pretenţii. Sper să fac un joc bun. Vă daţi seama că îmi lipseşte golul. Trebuie să mă concentrez, să marchez, să prind încredere. După primul gol marcat, cred că-mi va fi mai uşor”, a declarat Tănase.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Screenshot 2022 10 07 at 13 29 49 png
63326256 403 jpg
image
image
image
image
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg