Adi Mutu continuă războiul cu selecţionerul Victor Piţurcă: «Are idei puţine şi fixe»

image
Adi Mutu îl ia “la şuturi”, la nivel declarativ, pe selecţionerul Victor Piţurcă

Războiul dintre Adi Mutu şi selecţionerul Victor Piţurcă merge mai departe. "Briliantul" a dezvăluit metodele învechite de pregătire ale antrenorului şi l-a arâtat cu degetul pentru ce s-a întâmplat la EURO2008. În plus, atacantul de 35 de ani nu a vrut să-i rămână dator tehnicianului care anunţase că nici dacă va marca o sută de goluri nu-l va mai convoca.

Conştient că porţile naţionalei i s-au închis definitiv, Mutu îşi face ieşirea din circuit cu stil. De data aceasta a luat în râs schemele pe care “tricolorii” trebuiau să le aplice la EURO 2008, turneu în care România nu a trecut de grupe.

“Noi nu avem un stil de joc la echipa naţională. Păi, la Euro 2008, în afară de apărare, când atacam aveam doar o schemă: de la portar la Tamaş, de la Tamaş la mine, iar eu deviam spre Marica. Ne-am dus să-i spunem să jucăm mai ofensiv, dar ne-am întors fiindcă el e alt gen de om, unul care se bazează numai pe ideile lui şi e foarte greu să-l scoţi din modul lui de a gândi”, a tunat Mutu la Dolce Sport.

image
Adi Mutu îl ia “la şuturi”, la nivel declarativ, pe selecţionerul Victor Piţurcă

Apoi, i-a răspuns la fel de dur lui Piţurcă, antrenorul anunţând recent că nici o sută de goluri marcate nu l-ar readuce printre “tricolori”: “E deplasat să vină selecţionerul să spună că cineva poate să dea o sută de goluri şi tot nu-l cheamă. Ar trebui să fie mai diplomat. Dacă aş fi selecţioner şi un jucător ar fi în formă, ar fi normal să-l convoc. Dacă nu aveam 35 de ani, ci 28, ce se întâmpla? Acum el se supără, dar am făcut lucruri şi mai rele şi nu s-a supărat. Având o experienţă mare, numai faptul că aş fi fost acolo putea fi de ajutor naţionalei”.

Petrescu, Reghe, Contra sau Olăroiu, la naţională

“Vârful” e de părere că pe banca “tricolorilor” e nevoie de un tehnician tânăr şi a oferit câteva exemple. “Cu Boloni ne-am întoarce în timp, mai avem puţin şi-l chemăm pe Nea Imi (n.r. Emeric Ienei) la echipa naţională. Soluţii excelente pot fi Reghe, Contra, Dan Petrescu sau Olăroiu, sunt ambiţioşi şi vor să crească în carieră, iar schimbarea totală pe care o vrem trebuie să conţină şi un antrenor tânăr”, a afirmat acesta.

image
Adi Mutu îl ia “la şuturi”, la nivel declarativ, pe selecţionerul Victor Piţurcă

A rămas în relaţii bune cu Mourinho

„Briliantul” a explicat şi situaţia procesului cu londonezii de la Chelsea, el fiind găsit dopat în 2004, eliminat din club şi târât prin tribunale pentru a plăti daune de peste 21 de milioane de euro:

„Nu a trebuit în niciun moment să plătesc, nu m-a forţat nimeni şi nu mi s-a pus sechestru pe case. A fost un control intern la club, probabil scopul era să plec... Mai vorbesc cu Mourinho, nu cred că el a avut vreo treabă cu chestia asta, probabil i s-a spus: «Câtă nevoie ai de jucătorul ăsta?», el o fi zis că nu prea şi ei au luat decizia respectivă”.

image
Adi Mutu îl ia “la şuturi”, la nivel declarativ, pe selecţionerul Victor Piţurcă
cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
Masină tunată ilegal foto RAR jpg
20220920 101604 M jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg