Alexandru Crețu, ultimul intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Alexandru CrețuFOTO: Sportpictures.eu
Alexandru CrețuFOTO: Sportpictures.eu

Rapidul a dat duminică seară o lecție de dăruire și a demonstrat tuturor că atunci când există dragoste pentru fotbal și pentru culorile unui club, cotele jucătorilor chiar nu au importanță. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 1-0 în fața unei echipe de 5 ori mai bine cotate pe hârtie: FCSB.

Decis de autogolul lui Vinicius, venit după un luft în careu al celuilalt fundaș central al ”roș-albaștrilor”, Alexandru Crețu, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea rapidiștilor, dar și cu o criză de nervi a patronului FCSB, Gigi Becali. Sigur pe victorie înaintea partidei, acesta nu-și revenise din șocul înfrângerii nici a doua zi. Atunci când s-a comportat exact ca fanii, anunțând, la PRO X, că renunță la doi dintre cei patru fundași centrali din lot: Alexandru Creţu, pe care îl consideră principalul vinovat de eșec, și înlocuitorul acestuia, Iulian Cristea. Singura problemă e că dacă suporterii spun doar din gură că nu-l mai vor pe X sau pe Y la echipă, investitorul chiar poate să-i dea afară...  Întrebat ce-și reproșează, singurul patron care recunoaște că e și antrenor din fața televizorului a spus: ”În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul (n.r. Moruțan) care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e. Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Doar pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, a declarat Gigi Becali la Pro X, uitând că Alexandru Crețu e de fapt mijlocaș defensiv, dar că e obligat chiar de Becali să joace fundaș central.

Gigi Becali amenință cu retragerea din fotbal

De asemenea, omul de afaceri a mai spus că e decis să se retragă din fotbal dacă FCSB nu va câştiga campionatul. ”Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere. Dacă nu iau campionatul, pac, la revedere! La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum. Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a mai spus Becali.Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, anticipând parcă ieșirea patronului său de a doua zi, a declarat imediat după meci: ”Am pierdut, nu meritam altceva. Felicitări Rapidului. Şi-au dorit victoria şi au obţinut-o. Cred că am dominat mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare. Este greu, nu jucăm ceea ce trebuie, după părerea mea. Eram conştienţi că nu o să fie uşor, dar mă aşteotam să creştem în evoluţie după ultima victorie. Probabil şi cu Gazul a fost o sclipire a unui jucător. Pur şi simplu nu jucăm ce trebuie. Nu ştiu care este explicaţia, întrebaţi antrenorul, vom analiza şi vom vedea ce e de făcut. Dacă nu se va schimba ceva, va fi la fel. Trebuie schimbat ceva. Lucrurile merg în jos”, a declarat Tănase după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net