Alibec e din nou fotbalist! A redebutat pentru Astra la Iaşi

Ultima actualizare:

    Denis e din nou “pericol public”. A jucat 20 de minute pentru Astra la Iaşi şi a fost implicat în faza care le-a adus giurgiuvenilor egalareaFOTO: Sportpictures.eu
Denis e din nou “pericol public”. A jucat 20 de minute pentru Astra la Iaşi şi a fost implicat în faza care le-a adus giurgiuvenilor egalareaFOTO: Sportpictures.eu

Denis Alibec nu mai putea ieşi din spirala în care intrase la FCSB decât schimbând echipa. Chiar dacă mulţi se aşteptau la o altă alegere din partea fotbalistului, mai ales că nu ducea lipsă de oferte, şi la Astra pare să iasă bine. Iar după primul meci au venit şi poliţele către vicecampioană, atacantul neiertându-i pe foştii colegi.

Marius Măldărăşanu intenţiona să-l acomodeze treptat pe Denis Alibec cu ritmul din Liga 1, dar condus de CSMS Iaşi din minutul 60 nu a avut de ales. L-a aruncat pe fostul FCSB-ist în luptă în minutul 72, când tehnicinaul l-a “sacrificat” pe fundaşul Belu pentru a forţa egalarea. Şi aceasta a venit după nici 10 minute. Alibec a ţinut de o minge prin careul moldovenilor, a pasat-o înapoi la Stan, al cărui şut a fost oprit ca la handbal de Mimoun. Nu a riscat executarea penalty-ului şi, necaractersitic pentru el, l-a lăsat pe albanezul Llullaku să bată, acesta marcând cu siguranţă şi aducând un punct Astrei. La final, Alibec a jubilat ca un copil şi pare să joace din nou cu zâmbetul pe buze. ”Mi-a fost dor de fotbal. Mă bucur că am jucat la Iaşi. Am făcut un singur antrenament, dar vorbisem cu Măldărășanu și știam că voi juca. Mă bucur că mi-au dat o mâna de ajutor și sper să ajut și să luăm campionatul. Obiectivul meu este să joc fotbal”, a spus Alibec, despre partida din Copu.

“Nu mai am prieteni la FCSB”

Imediat a trecut însă la ce-l durea mai tare, şi anume perioada de chin petrecută în tricoul roş-albastru. “FCSB e un capitol încheiat. Să facă ce vor ei acolo. M-am exprimat bine cât a fost Laurențiu Reghecampf. Nu puteți spune că nu am jucat bine cu el. Din câte se pare nu mai am prieteni la FCSB. Nu am primit niciun mesaj după ce am plecat. Nu știu de ce, asta este. M-a interesat prea mult ce a zis lumea și am avut de suferit. Acum sunt mai atent la ceea ce am de făcut”, a declarat vârful de 27 de ani. Şi Marius Măldărăşanu e fericit de atitudinea noului său eleve, care a insistat să joace la Iaşi. “Am vorbit cu el și i-am spus că nu vreau să îl iau în lot pentru meci, să nu forțăm o accidentare. El putea veni de luni la antrenamente, dar a demonstrat cât își dorea să joace. Singurul sfat pe care i l-am dat este să nu-și propună să arate nimănui nimic”, a spus “Măldă”.

Llullaku, din nou golgheter în Liga 1?

Azdren Llullaku a părăsit România în ianuarie 2017 din postura de cel mai bun marcator al campionatului nostru. Albanezul a marcat atunci 16 goluri doar în tur pentru Gaz Metan, şi, deşi în a doua parte a sezonului n-a putut să mai adauge nimic la această zestre, el fiind deja în Kazahstan, nimeni n-a fost în stare să-l depăşească. Acum, la revenirea în Liga 1, Llullaku are aceleaşi intenţii. A marcat în fiecare din cele două partide ale Astrei Giurgiu şi şi-a depus din start candidatura pentru un nou titlu de golgheter.


    Albanezul Azdren Llullaku e unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
Albanezul Azdren Llullaku e unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net