Alibec e tot „berbec”! Atacantul nu-şi poate stăpâni nervii


    Denis Alibec
Denis Alibec

În primul meci din 2018, atacantul de la FCSB ne-a arătat acelaşi comportament impulsiv care l-a tras în jos anul trecut.

Noul Denis Alibec promis de oficialii roş-albaştrilor întârzie să apară. Vârful de 27 de ani s-a certat cu toată lumea în amicalul FCSB – Olimpik Doneţk (1-2), liniştindu-se doar atunci când a fost eliminat de pe teren.

Se pare că nimeni şi nimic nu-l poate potoli pe „berbecul” Alibec. După o jumătate de sezon de coşmar, în care n-a dat nici măcar un gol în Liga I, Denis a încercat s-o ia de la zero în cantonamentul din Antalya. „I-am zis că toată lumea e încântată, Meme, Dică, jucătorii. Când te antrenezi şi faci bine, lumea e încântată”, spunea patronul Becali în urmă cu câteva zile, lăsând de înţeles că Denis Alibec a devenit peste noapte un alt fotbalist.

Iată însă că a venit primul meci din 2018, amicalul de joi cu Olimpik Doneţk, iar imaginea lui Alibec nu s-a schimbat deloc. „Perla” lui Gigi Becali a rămas acelaşi jucător cu reacţii necontrolate, în special la adresa adversarilor şi arbitrilor. Recitalul de nervi propus de Alibec a început de la o fază în care a cerut penalty, dar centralul a lăsat jocul să continue. Furia atacantului de la FCSB şi protestele repetate i-au atras un cartonaş galben binemeritat.

Acesta a fost doar fitilul care l-a aprins pe Alibec. În repriza secundă, Denis a fost mai mereu irascibil, impulsivitatea sa concretizându-se cu un cartonaş roşu primit pe final de meci. Motivul? După un fault la mijlocul terenului, Denis Alibec a sărit la gâtul unui adversar, încercând să-şi facă singur dreptate. În schimb, la capitolul plusuri, Alibec nu s-a remarcat decât cu pasa decisivă de la faza golului marcat de Man. Deocamdată prea puţin pentru un fotbalist care încearcă să se reinventeze.

Surprinzătoare a fost reacţia antrenorului Nicolae Dică, acesta preferând să bage sub preş nervozitatea lui Alibec. „Se vede o schimbare pozitivă la antrenamente şi în afara terenului, sper să o ţină în continuare la fel. Am vorbit cu el după meci şi mi-a spus că l-a enervat arbitrul şi că a fost călcat pe tendoane de fundaşii adverşi. S-a supărat, asta e, dar eu sunt mulţumit de atitudinea lui”, a precizat Dică.

FotoJet (3) jpg
oana zavoranu si sotul
Oana Roman si Isa jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg