Alți doi craioveni vor fi vânduți la vară. Iată unde vor ajunge

Ultima actualizare:

    Nicusor Bancu va fi al treilea căpitan al Craiovei care va pleca FOTO: Sportpictures.eu
Nicusor Bancu va fi al treilea căpitan al Craiovei care va pleca FOTO: Sportpictures.eu

Pentru CSU Craiova a devenit deja o obișnuință să-și vândă în pauza competițională cel mai bun sau cei mai buni jucători. Sunt semne că obiceiul va continua și la vară, cei doi care vor părăsi clubul fiind fundașul stânga Bancu și portarul Pigliacelli. Ambii sunt doriți în Italia.

Pentru Bancu deja a început să se facă lobby pentru a-i obișnui pe fani cu plecarea jucătorului. Fosta glorie a oltenilor, Gică Craioveanu, a declarat că el l-ae lăsa să plece pentru o ofertă de trei milioane de euro. „Eu cred că Bancu ar merita trei milioane de euro. Chiar mi se pare puţin, pentru că sunt foarte puţini jucători stângaci de meserie, care să poată să îţi acopere toată banda stângă, atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş”, a declarat Craioveanu pentru Telekom Sport. Conform presei italiene, foarte interesată de serviciile actualului căpitan al oltenilor este Lazio Roma, grupare la care mai joacă un fundaș român, Ștefan Radu. Conform ziariștilor peninsulari, cel care le-a dat referințe foarte bune despre român a fost antrenorul italian Cristiano Bergodi, care conduce acum pe FC Voluntari, dar care se pare, este favorit să preia pe SCU Craiova din vară. "Bancu se poate adapta la Lazio. Acolo este Lulic, este adevărat, dar cei de la Lazio caută întăriri în acel compartiment. Din ce am auzit, Bancu se află pe lista lui Lazio. Este un jucător extraordinar, îmi place de el. Are caracteristici asemănătoare cu cele ale lui Lulic.", a spus Bergodi pentru ”The Laziali”. Dacă va pleca, Bancu va fi al treilea jucător care părăsește pe Craiova după ce a fost investit cu banderola de căpitan, după Băluță și Mitriță.

Tot în Serie A ar putea ajunge și portarul Universității, Mirko Pigliacelli. Conform site-ului tuttomercato.web, el se află în vederile formațiilor Cagliari şi Parma. Ajuns la 25 de ani, italianul nu a apărat niciodată în prima ligă peninsulară, astfel că pentru el transferul ar fi un vis devenit realitate. În acest campionat, pe lângă prestațiile foarte convingătoare din poartă, Pigliacelli și-a trecut în cont și un gol, marcat din penalty, contra celor de la FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net