Am crezut că este o glumă, joc la pariuri de 10 ani și abia acum am aflat asta

simeon stalpnicul png

Marcel ne-a dezvăluit felul în care și-a schimba complet norocul și s-a transformat dintr-un pierzător, într-un parior iscusit!

Salutare băieți! Joc la pariuri de peste 10 ani și vreau să vă spun că abia acum am realizat de ce nu-mi ieșeau niciodată lucrurile așa cum îmi doream. Pentru mine a fost șocant să descopăr trista realitate, însă haideți să vă spun cum s-a întâmplat totul.

De când am terminat liceul, m-am angajat la un magazin din piață. De atunci am început să pariez des, în special pentru că amicii mei din piață erau nedezlipiți de acest fenomen. Erau foarte atrași de această zonă, deși niciunul dintre ei nu avea succes.

În urmă cu aproximativ 3-4 ani, de când a venit moda cu smart-phone-urile și cu internetul pe mobil, începusem toți să urmărim diverse grupuri, pagini și utilizatori de pe Facebook cu ponturi. Rezultatele noastre nu erau neapărat mai bune, însă mai și câștigam, așa, ocazional. Cu alte cuvinte, dacă nimerea unul dintre acei așa ziși tipsteri un pont, după, pariam orbește pe ce dădea în următoarele zile. Apoi, bineînțeles, vedeam că s-a cam stricat treaba și mergeam după altă pistă. Nu știu de ce făceam asta, pur și simplu ne-am obișnuit așa.

Urmează cea mai mare greșeală pe care am făcut-o. Îmi aduc aminte că era o zi de vineri, după ce cu o seară înainte pierdusem un bilet în prelungirile unei partide, din cauza unui penalti dubios. Potențialul câștig al biletului era echivalentul a patru salarii de-ale mele! Eram atât de dezamăgit și supărat, întrucât deja îmi făcusem planul vizavi de ce voi face cu banii câștigați.

A doua zi, la muncă, m-am destăinuit băieților și am început să-mi revărs frustrările: „N-ai cum să câștigi, e plin de blaturi, nici nu mai știi ce meciuri să eviți…”. În momentul acela, a lansat Dani ideea care ne-a costat foarte mult: „Pai haideți mă să cumpărăm ponturi de la ăștia care au meciuri aranjate atunci!”. Zis și făcut! Am făcut chetă și ne-am apucat să cumpărăm. Am câștigat primul meci, însă după am avut o serie negativă și deja nu i-am mai plătit omului. Am schimbat vreo 5 alți astfel de scamatori, până când am dat de pagina de Facebook a lui Cădar Marius.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg