Andone, la fel ca Messi

Ultima actualizare:

    Andone a înscris cel mai frumos gol al etapeiFoto: EPA
Andone a înscris cel mai frumos gol al etapeiFoto: EPA

Florin Andone a aşteptat 10 meciuri pentru a sparge gheaţa în tricoul lui Deportivo, dar acum dă goluri etapă de etapă. În meciul cu Sevilla, românul a reuşit un „golazo a la Messi”.

Nu e fotbalist care să nu se bucure de o comparaţie cu Leo Messi, indiferent de contextul în care e făcută. De această onoare se bucură şi internaţionalul român Florin Andone. Revenit de la „dubla” naţionalei cu Polonia şi Rusia, Andone a fost din nou titular pentru Deportivo La Coruna, în dificila confruntare de acasă cu FC Sevilla. Meciul s-a încheiat cu victoria dramatică a oaspeţilor (2-3), în care „Depor” a condus cu 2-0. A doua reuşită a galicienilor a fost una magnifică, semnată de Florin Andone, care înscrie astfel pentru a doua etapă la rând. Presa iberică a remarcat la unison acţiunea personală a lui Andone, care a ridiculizat trei adversari şi a marcat în poarta Sevillei.


    Lionel Messi
Lionel Messi

 „Golazo a la Messi. A avut nevoie de trei atingeri pentru a arunca în aer stadionul Riazor. Andone are numărul 10 pe spate şi ar trebui să-şi coloreze în roşu liniile albe de pe tricou pentru a semăna în totalitate cu Messi”, au scris jurnaliştii de la cotidianul catalan “Sport”

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net