Anglia, singura care a bătut tot în calificările Euro 2016


    Anglia s-a calificat  cu maximum de  puncte la Europene şi fanii lor cred că au în sfârşit o naţională care poate da lovitura la un turneu final. De aceea, suporterii vor liber de la muncă pentru a le ţine pumnii lui Kane şi companiaFoto Click!
Anglia s-a calificat cu maximum de puncte la Europene şi fanii lor cred că au în sfârşit o naţională care poate da lovitura la un turneu final. De aceea, suporterii vor liber de la muncă pentru a le ţine pumnii lui Kane şi companiaFoto Click!

Dintre toate cele 24 de echipe calificate la Campionatul European din Franţa 2016, cel mai mult a impresionat în aceste preliminarii Anglia.

Britanicii sunt singurii care şi-au câştigat toate cele 10 meciuri din grupa E, învingând tur-retur pe Elveţia, Slovenia, Estonia, Lituania şi San Marino. Au încheiat astfel cu un record de 30 de puncte acumulate, fapt care s-a mai întâmplat doar de cinci ori în istoria preliminariilor europene.

Franţa a reuşit această performanţă de două ori, în jocurile pentru Euro 1992 şi 2004, Cehia, în calificările pentru Euro 2000, şi Germania şi Spania, în preliminariile pentru Euro 2012.

Luni seara, Anglia a obţinut ultimul succes după un 2-0 în Lituania, la care a participat cu un autogol şi Giedrius Arlauskis, fostul portar al Stelei. Acesta e singurul portar care în aceste preliminarii şi-a introdus de două ori mingea în propria poartă.

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
virgil iantu jpg
rebeca pascu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg