Antrenament cu public pentru România contra celor din Liechtenstein

Ultima actualizare:

    Manea a marcat primul gol personal la naționala RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Manea a marcat primul gol personal la naționala RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

România este în grafic și după meciul cu Liechtenstein. Tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0, un scor care pare să fie pe placul jucătorilor antrenați de Mirel Rădoi.

Soarta partidei a fost decisă foarte rapid, grație golurilor marcate de fundașii laterali ai echipei noastre. Scorul a fost deschis de cel de pe partea stângă, Toșca. Acesta a marcat în minutul 11. După doar 7 minute, fundașul de pe cealaltă parte, Manea, a trimis în plasă, cu capul, o pasă ideală primită din partea lui Ianis Hagi. Ambii autori ai golurilor au fost marcatori în premieră pentru formația noastră. În continuare, am asistat la o sarabandă de ocazii la poarta modestei naționale oaspete, care a ratat și ea, însă, o bună ocazie la poarta noastră, rezolvată cu emoții de portarul Niță.

După acest antrenament-oficial, pentru naționala noastră urmează adevăratul test al acestei perioade, meciul cu Macedonia de Nord, din deplasare. Programat miercuri, acesta trebuie obligatoriu câștigat dacă vrem să rămânem cu șanse în cursa de calificare la Cupa Mondială. Altfel, tot parcursul perfect din ultimele zile, cu victorii în Islanda și la București, ar fi inutil.

Tot duminică, în grupa noastră Germania a învins cu scorul de 6-0 pe Armenia, iar Islanda și Macedonia de Nord au terminat la egalitate, 2-2.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg