Antrenament cu public pentru România contra celor din Liechtenstein

Ultima actualizare:

    Manea a marcat primul gol personal la naționala RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Manea a marcat primul gol personal la naționala RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

România este în grafic și după meciul cu Liechtenstein. Tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0, un scor care pare să fie pe placul jucătorilor antrenați de Mirel Rădoi.

Soarta partidei a fost decisă foarte rapid, grație golurilor marcate de fundașii laterali ai echipei noastre. Scorul a fost deschis de cel de pe partea stângă, Toșca. Acesta a marcat în minutul 11. După doar 7 minute, fundașul de pe cealaltă parte, Manea, a trimis în plasă, cu capul, o pasă ideală primită din partea lui Ianis Hagi. Ambii autori ai golurilor au fost marcatori în premieră pentru formația noastră. În continuare, am asistat la o sarabandă de ocazii la poarta modestei naționale oaspete, care a ratat și ea, însă, o bună ocazie la poarta noastră, rezolvată cu emoții de portarul Niță.

După acest antrenament-oficial, pentru naționala noastră urmează adevăratul test al acestei perioade, meciul cu Macedonia de Nord, din deplasare. Programat miercuri, acesta trebuie obligatoriu câștigat dacă vrem să rămânem cu șanse în cursa de calificare la Cupa Mondială. Altfel, tot parcursul perfect din ultimele zile, cu victorii în Islanda și la București, ar fi inutil.

Tot duminică, în grupa noastră Germania a învins cu scorul de 6-0 pe Armenia, iar Islanda și Macedonia de Nord au terminat la egalitate, 2-2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
Daniel Paraschiv (Facebook) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Florin Nita (Sportpictures) jpg
Mbappe (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
FCSB FC Virtus (Sportpictures) jpg
banner Ianis Hagi png
Argentina (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net