Arpad Paszkany nu mai e şef la CFR Cluj!

Ultima actualizare:

"Cesiunea acestor acţiuni s-a făcut fără valoare... Am cesionat acţiunile pe baza unei promisiuni contractuale a firmelor respective în ceea ce priveşte susţinerea financiară a clubului pentru următorii zece ani. Nu am autorizarea din partea lor să le fac publice, ei nu doresc funcţii de conducere la club, pur şi simplu doresc să susţină clubul prin toate căile legale şi posibilităţile Codului fiscal din România. Nu este nimeni majoritar în momentul de faţă. Este un SA care are 29 de acţionari. Toate sunt societăţi înregistrate pe teritoriul României. Eu, ca persoană fizică, nu mai sunt acţionar al clubului CFR 1907 Cluj", a spus Paszkany.

El nu intenţionează să investească la altă echipă, "nici în România, nici în străinătate", şi a adăugat că s-a retras şi din acţionariatul televiziunilor Look TV şi Transilvania Live.

"Mi-am rezolvat două probleme anul acesta, am ieşit din fotbal şi am ieşit din televiziune. Eu am vândut posturile de televiziune. Timp de cinci ani colegii mei cu care am pus pe picioare cele posturi canale de televiziune să asigure emisia, atât. Procesul de predare s-a încheiat de vreo 25-30 de zile, au şi investit o sumă considerabilă în ambele posturi, vreo 6-7 milioane de euro", a spus Paszkany.

CFR Cluj are acţionari care activează în diferite domenii, printre care servicii financiare, IT, imobiliare, agricultură, a precizat Paszkany. El consideră că gruparea ardeleană are nevoie de un investitor din afara ţării pentru a evolua la un alt nivel în fotbalul internaţional.

image
image
image
image
image
image
fani ungaria jpg
Lionel Messi, Getty jpg
erling haaland, getty jpg
Nicolae Stanciu, Sportpictures jpg
Rugby jpg
Rafael Nadal, Getty jpg