Astea sunt afacerile lui Laurenţiu Reghecampf în Las Vegas!


    Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf se fac în familie
Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf se fac în familie

În condiţiile în care fostul antrenor al Stelei e “şomer” de aproape jumătate de an, în prim-plan au ieşit în ultima vreme afacerile lui Laurenţiu Reghecampf. Românul câştigă bani în Las Vegas din imobiliare şi dintr-o academie de fotbal pentru copii deschisă recent.

Soţia lui Reghe, Anamaria Prodan, este cea care se ocupă îndeaproape de afacerile lui Laurenţiu Reghecampf. De altfel, impresara a fost cea care a dezvăluit faptul că cei doi şi-au inaugurat o şcoală de fotbal care poartă numele antrenorului.

Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: şi-a deschis şcoală de fotbal

Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: şi-a deschis academie în State
Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: şi-a deschis academie în State

“Avem foarte multă activitate pentru că ne-am deschis o academie de fotbal în Las Vegas. Lunile trecute le-am ptrecut cu acte, cu terenuri, cu foarte multe lucruri. Este un vis mai vechi pe care ni l-am îndeplinit acum. Avem două locaţii, una în Las Vegas şi una în Henderson. E frumos aici, fotbalul e altfel. Toată lumea te ajută, nimeni nu îţi dă în cap. Aici vorbeşti direct cu primarul oraşului, nu ai probeleme”, a declarat Anamaria Prodan. Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf nu sunt legate însă doar de academia de fotbal.

Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: câştigă bani din imobiliare

Tot în Las Vegas, familia Reghecampf e infiltrată destul de bine pe piaţa imobiliară. În ultimii ani, Reghe şi Anamaria Prodan şi-au cumpărat mai multe vile de lux, pe care le închiriază. Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: numai din această sursă, cei doi câştigă în fiecare an aproximativ un milion de dolari.

Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: se ocupă şi de transferurile de jucători

Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf sunt completate de activitate cu care soţia sa a devenit cunoscută în lumea fotbalului. Chiar dacă în această perioadă se află în Statele Unite ale Americii, sexy-impresara are sub contract o mare parte dintre fotbaliştii din Liga I, astfel că transferurile de jucători reprezintă o ocupaţie permanentă a sa. Afacerile lui Laurenţiu Reghecampf: bineînţeles, antrenorul de 39 de ani are un cuvân greu de spus în tranzacţiile de fotbalişti intermediate de Anamaria Prodan.

Dacă vorbim despre afacerile lui Laurenţiu Reghecampf, putem include la acest capitol şi experienţa pe care tehnicianul român a avut-o la cârma echipei Al-Hilal din Arabia Saudită. Reghe n-a stat pe banca arabilor decât opt luni şi jumătate, fiind demis din cauza rezultatelor slabe. Totuşi, românu a făcut o adevărată “afacere”, încasând de la şeici o despăgubire substanţială, de aproximativ un milion de euro.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg