Atenţie, el e arbitrul care rupe oase! VIDEO


    Tony Chapron
Tony Chapron

Meciul Nantes – PSG (0-1) din prima ligă franceză a consemnat un episod incredibil, în care arbitrul întâlnirii a încercat să „faulteze” un fotbalist, după care i-a arătat acestuia cartonaşul roşu pentru un motiv stupid.

E greu de crezut că aşa ceva se poate întâmpla în Ligue 1, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa. Francezii şi nu numai sunt şocaţi de gestul celui care a fost pus să împartă dreptatea la meciul Nantes – PSG (0-1). Ce s-a întâmplat? În prelungirile partidei, colegii lui Ciprian Tătăruşanu se retrăgeau în apărare, iar brazilianul Diego Carlos l-a trântit la pământ, fără să vrea, pe arbitrul Tony Chapron. Asemenea clinciuri involuntare s-au mai văzut la fotbal, nu însă şi reacţii precum cele ale centralului de 45 de ani. Astfel, arbitrul s-a ridicat rapid de jos şi a încercat, cu o fandare bine executată, să-i pună piedică fotbalistului echipei Nantes.

Tentativa lui Chapron, una eşuată, i-a lăsat pe toţi mască, dar arbitrul nu s-a oprit aici. Pentru a-şi duce la capăt răzbunarea, Tony Chapron a scos cartonaşul roşu, eliminându-l pe Diego Carlos şi acordând fără nici un temei o lovitură liberă pentru PSG. Reacţia scandaloasă a lui Chapron n-a rămas fără urmări. Ieri, federaţia franceză l-a suspendat provizoriu pe arbitru până când comisiile de disciplină vor analiza cele întâmplate la Nantes şi vor stabili sancţiunea în acest caz unic.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg