Au primit banii de vacanţă!

Ultima actualizare:

    Ceferiştii au sărbătorit  până dimineaţa câştigarea  celui de-al treilea titlu  din istoria clubului
Ceferiştii au sărbătorit până dimineaţa câştigarea celui de-al treilea titlu din istoria clubului

Ardelenii au motive să plece bucuroşi în vacanţă. Au câştigat duminică seară cel de-al treilea titlu din istoria clubului din Gruia, iar luni, la primă oră, le-a intrat în conturi bonusul pentru performanţă: câte 25.000 de euro de om.

Ceferiştii sunt fericiţi că au avut un an de excepţie. Au luat titlul în Liga I şi acum se pregătesc pentru cele două tururi preliminare din Liga Campionilor. Până însă la meciurile din cea mai puternică competiţie intercluburi de pe continent, elevii lui Ioan Andone se gândesc la aproape trei săptămâni de vacanţă.

Străinii din lotul din Gruia au plecat, cei mai mulţi, de ieri spre Portugalia sau America de Sud. Şi nu puteau merge acasă doar cu medaliile şi tricourile de campioni primite duminică seară.

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, nu i-a lăsat cu buzunarele goale şi le-a alimentat luni, la prima oră, conturile. Fiecare dintre jucătorii care au participat la câştigarea titlului a primit câte 25.000 de euro, iar finanţatorul din Gruia este dispus să le dea încă un bonus, dublu de această dată, 50.000 de euro, dacă echipa ajunge în grupele Ligii Campionilor. Ardelenii au liber până la 10 iunie, când e programată reunirea.

Felicitaţi de Milan şi Inter

Performanţa ceferiştilor a atras din nou atenţia marilor cluburi din Europa, ale căror şefi le-au trimis gândurile lor bune celor din Gruia.

„Nu m-a sunat nimeni de la Ligă sau de la Federaţie pentru a ne felicita. M-a surprins să primim felicitări de la AC Milan şi de la Inter, dar şi de la cluburi din America de Sud", a spus patronul Paszkany, la emisiunea Fotbal Focus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nationala romaniei antrenament jpg
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net