Avem nou secretar general la FRF! "Nu mă pricep la fotbal!"


    Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, e tentat să plece de la echipă
Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, e tentat să plece de la echipă

Comitetul Executiv al FRF a aprobat numirea lui Radu Vişan în postul de secretar general al forului, nominalizare făcută de preşedintele Răzvan Burleanu. Acesta a declarat în trecut că nu se pricepe la fotbal!

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, a declarat că a votat împotriva desemnării lui Radu Vişan în postul de secretar general al forului, dar şi împotriva numirii lui Gabriel Bodescu în funcţia de secretar general adjunct.

"Nu ştiam nimic de noul secretar general şi de aceea am fost singurul care am votat împotrivă. Preşedintele LPF (n.r. - Gino Iorgulescu) s-a abţinut la vot, în rest toţi au votat pentru. Pe mine declaraţia dânsului, că nu-i place fotbalul, m-a făcut să votez împotrivă, dar şi împotriva domnului Bodescu. Pentru că preşedintele Burleanu vorbea la începutul mandatului de meritocraţie. Iar eu cred că domnul Bodescu nu îndeplineşte aceste calităţi pentru a fi secretar general adjunct", a declarat Prunea.

Radu Vişan a fost până în prezent manager dezvoltare instituţională în cadrul FRF, el fiind şi membru în Comisia Hattrick a UEFA. Noul secretar general al FRF a fost coleg cu Răzvan Burleanu la Administraţia Prezidenţială, fiind decorat de către fostul preşedinte Traian Băsescu cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de cavaler.

Postul de secretar general a devenit vacant după ce Gheorghe Chivorchian a plecat de la FRF. El e cercetat de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu, de pe vremea când era director executiv la Timişoara.

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg