Avem selecţioneri. "Tata Puiu" şi ai lui au semnat contracte noi

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescufoto: Click!
Anghel Iordănescufoto: Click!

Naţionala României a stat două zile fără selecţioner. După amicalul cu Italia şi până aseară, Răzvan Burleanu a negociat intens cu Anghel Iordănescu, dar şi cu cei trei secunzi ai lui, Daniel Isăilă, Ionuţ Badea şi Viorel Moldovan.

Şi totul s-a soldat până la urmă cu sun succes. Asistenţii au dat ieri cu pixul pe contractele nou cu FRF, care se întind până pe 11 iulie 2016, adică a doua zi după finala Campionatului European din Franţa. Azi de dimineaţă a făcut acest gest şi Anghel Iordănescu, "Generalul" fiind astfel selecţioner încă cel puţin şapte luni. "Vă pot confirma că am semnat acordul de continuare. Încă de la bun început problema nu a fost financiară. Sunt onorat şi mulţumit că muncesc cu domnul Iordănescu până la finalul Campionatului European. Între 25 ianuarie şi 6 februarie naţionala va avea un cantonament pentru jucători din ţară", a recunoscut în această dimineaţă şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Asta după ce aseară, unul dintre cei trei secunzi confirmase şi el prelungirea contractelor cu Federaţia. "Este adevărat, asta a fost și dorința lui Nea Puiu, să ne rezolvăm noi problemele. Am semnat înainte de meciul cu Italia. Nu știu de ce a amânat domnul Iordănescu semnarea contractului. Am semnat până după turneul final din Franța. E o formalitate semnarea contractului, altfel n-am fi semnat nici noi. Eu sunt convins că putem trece de grupe și acesta este și obiectivul nostru" a declarat Daniel Isăilă.

Această veste spulberă incertitudinea cu privire la perioadă imediat următoare, dar confirmă faptul că Iordănescu nu va mai continua la naţională şi în campania pentru Mondialul din 2018. Cel mai probabil, România va juca preliminariile pentru turneul final din Rusia cu alt selecţioner pe bancă, acesta urmând să fie decis după Euro 2016.

Anghel Iordănescu va câştiga în jur de 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă, iar secunzii lui jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Sabrina Ionescu (Getty Images) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
elisabeta lipa facebook jpeg
Constantin Anghelache jpg
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net