Becali dezvăluie de ce l-a refuzat pe Petrescu. "El vrea să plece la prima ofertă!"

simeon stalpnicul png
Dan Petrescu a făcut un lucru fără caracter şi când era la ASA Târgu Mureş, de unde a plecat la doar câteva zile după ce plecase, pentru că a primit o ofertă din ţările arabeFoto Click!

FCSB a rămas fără Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, i-a propus patronului două variante pentru înlcoruirea respectivului: Dan Petrescu şi Nicolae Dică.

Deşi "Bursucul" pare clar un tehnician mai tenant, Gigi Becali a spus nu din start, şi a şi oferit motivele. "Dan Petrescu nu era liber şi, în plus, eu ştiam că e foarte pretenţios. Eu i-am spus lui Meme şi el mi-a aşa: <Gigi, avem două variante: Dan Petrescu şi Dică. Bine Mihai, îl luăm pe Dan, dar o să pună condiţie <Dacă primesc ofertă mai bună, pot să plec>. Eu nu am nevoie de cineva care să plece când vrea" a declarat Becali. Şi se pare că latifundiarul are gura aurită. Nici nu s-a înţeles bine cu CFR Cluj, unde Vasile Miriuţă a fost umilit pentru a i se face loc "Bursucului", că fostul internaţional negociază deja cu Konyaspor, din Turcia, semn că el joacă tot timpul la mai multe capete.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg
Ciprian Marica png
Alessia Raiciu png
David Popovici