"Bibeloul" Hamroun ia 6.000 € pentru un gol


    Hamroun a fost adus ca  marea vedetă a Stelei,  dar evoluţiile sale nu  au confirmat aşteptărileFOTO: Sportpictures.eu
Hamroun a fost adus ca marea vedetă a Stelei, dar evoluţiile sale nu au confirmat aşteptărileFOTO: Sportpictures.eu

Algerianul Jugurtha Hamroun a venit în vară în Ghencea, prezentat ca noua vedetă a Stelei, dar până acum randamentul nu a fost cel scontat. A stat mai mult pe la infirmerie şi a punctat de doar patru ori, ceea ce nu l-a împiedicat să-şi alimenteze contul cu câte 6.000 de euro atunci când numele i-a apărut pe tabela de marcaj.

Rădoi are mari bătăi de cap din cauza problemelor din compartimentul ofensiv al echipei sale. Tade, adus ca armă ofensivă, e total ieşit din formă şi speranţele bucureştenilor stăteau pe umerii lui Hamroun. Însă, mijlocaşul pare că e de „sticlă”. La data de 20 august, în meciul cu Rosenborg, s-a accidentat după o repriză de joc, acuzând dureri musculare, şi de atunci a mai apărut pe gazon abia peste 24 de zile, la întâlnirea cu Timişoara de la data de 13 septembrie. A jucat iar timp de două săptămâni, apoi au apărut din nou probleme. De data aceasta în partida cu Voluntari. A resimţit aceleaşi dureri musculare, dar la piciorul stâng. Examenele medicale au arătat că are nevoie de o perioadă de refacere de o lună şi în aceste condiţii el va rata şase dispute, atât din campionat, Cupă, cât şi din Cupa Ligii. Algerianul, chiar dacă mai mult stă decât joacă, nu are de ce să-şi facă griji financiare. A semnat la începutul lui iulie un contract cu roş-albaştrii valabil pentru trei ani, iar salariul e de 8.000 de euro lunar, urmând să crească în fiecare sezon. Cum elevii lui Mirel Rădoi au ratat obiectivele europene, nu au existat prime speciale, dar leafa e la zi, chiar dacă au existat întârzieri. 

Primeşte un salariu de 8.000 de euro pe lună

Cu 24.000 de euro în buzunar, rezultă că fiecare dintre cele patru goluri ale lui Hamroun l-au costat pe Gigi Becali suma de 6.000 de euro. Evoluţia mijlocaşului e oricum departe de cea preconizată, în codiţiile în care el a îmbrăcat de 14 ori tricoul roş-albastru, în toate competiţiile. În momentul de faţă, Rădoi va fi nevoit să improvizeze şi-n locul algerianului l-ar putea aduce pe Chipciu în banda stângă, iar pe Tade ar urma să-l repună în centrul zonei de atac. Ultimul nu e pe placul finanţatorului Gigi Becali şi ar exista varianta ca Alex Chipciu să rămână în atac şi Enceanu sau tânărul Mihalcea să intre în flancul stâng al liniei mediene steliste.

Golurile lui Hamroun la Steaua

- Steaua – Voluntari (Liga I)    1

- Pandurii – Steaua (Liga I)    1

- Partizan –Steaua (prel. Liga Campionilor)    1

- Trencin – Steaua (prel. Liga Campionilor)    1

Total: 4

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg