Bilete gratuite la România - Finlanda!


    Răzvan Burleanu a explicat cum pot fanii să aibă bilete gratuite la România - Finlanda
Răzvan Burleanu a explicat cum pot fanii să aibă bilete gratuite la România - Finlanda

Cum primeşti bilete gratuite la România - Finlanda? FRF a anunţat procedura prin care cei 10.000 de fani care au ”achiziţionat” tichete virtuale în cadrul campaniei «Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată» le pot preschimba în unele gratuite, acestea urmând să fie alocate într-o zonă special rezervată, la Tribuna Est.

Începând de ieri, de la ora 16.00, suporterii care s-au alăturat campaniei «Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată» şi şi-au achiziţionat bilete virtuale au la dispoziţie până azi, ora 11.00, pentru a preschimba, gratuit, biletul lor la partida România - Finlanda.

Ei pot face acest lucru cu ajutorul codului unic pe care l-au primit pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetele lor urmând a fi alocate în zona special rezervată la Tribuna Est. Sistemul a fost simplu: fiecare posesor al biletului virtual a primit pe adresa de e-mail un cod unic şi un link. Acesta accesează linkul care îl direcţionează către aplicaţia special dezvoltată pentru asta, introduce codul unic şi îşi alege locul în zona special rezervată pentru galeria suporterilor virtuali. Apoi, sistemul generează biletul electronic, print@home, la meciul România - Finlanda, pe care posesorul trebuie să-l prezinte printat.

Bilete gratuite la România - Finlanda: "Stadionul virtual a devenit real"

"Tricolorii se vor putea bucura de sprijinul atât de important, din tribună, al suporterilor. Le mulțumesc celor aproape 10.000 în campania Arena Fanilor pentru atașamentul lor. Pentru ei, stadionul virtual a devenit real”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu, referindu-se la biletele gratuite oferite la România - Finlanda.

Bilete gratuite la România - Finlanda: Iordănescu şi jucătorii, încâtaţi că vor fi tribunele pline

"Am spus luni, la conferinţa de presă, înainte de a afla decizia UEFA, că am fi avut nevoie de suporteri pe stadion mai mult ca oricând. Atât eu, cât şi jucătorii, am fost încântaţi să aflăm că vom juca împotriva Finlandei, un meci foarte important pentru calificarea la Euro-2016, cu suporteri în tribună. Şi mai mare ne-a fost bucuria să auzim că stadionul ar putea fi plin la ora meciului! Sper ca băieţii să fie în cea mai bună formă şi să învingem un adversar complicat. Dar cu susţinerea atâtor români, din tribune şi, poate, din faţa televizoarelor, dorinţa jucătorilor de a învinge şi de a fi cu un pas mai aproape de turneul final va fi şi mai mare", a spus Iordănescu.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png