Bölöni a început munca la arabi


    Bölöni pregăteşte pentru prima dată o echipă saudită
Bölöni pregăteşte pentru prima dată o echipă saudită

Venirea lui Ladislau Boloni la echipă a fost salvatoare şi pentru foştii stelişti Sânmărtean şi Szukala. Ambii erau aproape de a fi daţi afară de către şefi după plecarea lui Victor Piţurcă, dar tehnicianul de 62 de ani le-a spus şeicilor că va reconstrui echipa în jurul lor.

“Loţi” s-a despărţit în vară de Al Khor, echipă din Qatar, după ce nu i-a mai fost prelungit contractul scadent la finalul sezonului, dar nu a stat mult fără echipă. Saudiţii au reuşit să scape în cele din urmă de Piţurcă şi l-au numit pe el în funcţie.

După ce a semnat înţelegerea, Boloni s-a întâlnit cu noii săi elevi în cantonamentul din Italia. Aici, i-a cucerit imediat pe cei din lot. E total opus lui Piţi, un tip necomunicativ care îşi punea secunzii la muncă în timp ce el privea de pe margine şedinţele de pregătire, şi după un scurt discurs, toată lumea a trecut la treabă. La final au purtat o discuţie deschisă, iar românul a dialogat apoi cu fiecare în parte.

Din filmuleţele postate de către saudiţi pe reţelele de socializare se vede că glumele nu lipsesc din timpul antrenamentelor, iar tehnicianul explică şi se implică în toate exerciţiile pe care jucătorii trebuie să le execute. Şi pe faţa lui Sânmărtean şi Szukala se vedea voia bună, mai ales că vor rămâne la echipă şi chiar vor fi oameni de bază.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png