Bomba sexy care l-a acuzat pe Neymar de viol, pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă și șantaj

Ultima actualizare:

    Najila Trindade ar fi fost ajutată de fostul ei soț să pună planul în aplicareFoto: Facebook/AFP
Najila Trindade ar fi fost ajutată de fostul ei soț să pună planul în aplicareFoto: Facebook/AFP

Răsturnare de situație! Najila Trindade (26 de ani), modelul brazilan care l-a acuzat pe Neymar Jr. (27 de ani) de viol, a fost pusă sub acuzare pentru fraudă, șantaj și calomnie. Acuzațiile aduse femeii vin după ce un judecător din Sao Paulo a respins procesul ei, în care îl acuza pe fotbalistul brazilian că a violat-o într-un hotel din Paris, pe fondul lipsei dovezilor.

Procurorii susțin că anchetatorii au găsit dovezi că acuzațiile făcute de Najila Trindade sunt calomnioase, potrivit New York Post. Implicat ar fi fost și fostul soț al femeii, Estivens Alves, care a conspirat cu ea pentru a-l șantaja pe fotbalist. Najila Trindade l-a acuzat pe atacantul de la Paris Saint-Germain că a violat-o pe 15 mai, la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, atunci când ea a refuzat să facă sex neprotejat cu el. De asemenea, tânăra a susținut că Neymar a lovit-o de mai mult ori. 

Najila Trindade, îngropată în datorii

Najila Trindade este implicată în mai multe procese
Najila Trindade este implicată în mai multe procese

Anchetatorii au mai aflat și că are datorii de peste 26.000 de dolari din cauza unei chirii neplătite, pentru care proprietarul a evacuat-o în cele din urmă din casă. De asemenea, ea mai are o gaură în buget de 41.000 de dolari, datorie pentru care este în proces cu Pan American School of Arts. Numele ei este implicat în cel puțin două procese, pe lângă cel cu Neymar, susțin surse din poliție. Tânăra ar fi pus la cale un plan minuțios alături de fostul ei soț, în încercarea de a-l stoarce de bani pe fotbalistul brazilian, însă nu au știut să-și ascundă dovezile.

Neymar a susținut de la început că i-a fost înscenat totul

„I-am spus să se oprească. Nu a vorbit cu mine, nu s-a oprit, doar a acționat”, a povestit Najila Trindade pentru un post tv brazilian. Încă de la început, Neymar a susținut că totul este o înscenare și că femeia a încercat să îi păteze imaginea publică. El a explicat că a căzut în ălasa tinerei, că întreținut relații intime cu ea, însă că n-a fost niciodată vorba de o agresiune. Starul brazilian a publicat pe pagina lui de Instagram un videoclip de 7 minute care includea și conversații pe care le-a avut cu modelul pe WhatsApp, imediat după ce scandalul a apărut în presă.

„A existat o relație între o femeie și un bărbat între patru pereți. A doua zi nu s-a întâmplat nimic. Sper că investigatorii vor citi mesajele (de pe WhatsApp) și vor vedea ce s-a întâmpalt, de fapt!”, a declarat Neymar în urmă cu câteva luni. Tatăl lui Neymar, care îi este și agent, a declarat la vremea aceea că înregistrarea este dovadă că fiului său i s-a înscenat totul.

„Este un moment dificil, dar sper că vom trece repede peste asta. Dacă trebuie să arătăm mesajele și pozele pe care acea femeie i le-a trimis lui Neymar, o vom face”, a precizat Neymar da Silva Santos. Cu toate acestea, Najida Trindade a susținut sus și tare că povestea este reală. Ea a declarat într-un interviu tv că: „Nu m-aș expune așa în fața nimănui pentru a lua bani de la Neymar. Nu are logică! Nu are sens să fac așa ceva”. 

Citește și

Barca a făcut o super-ofertă pentru Neymar

Neymar e pe lista neagră la PSG

image
image
image
image
image
image
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg
Minge, Getty Images jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
Alexandra Dindiligan, nationala handbal Romania (Sportpictures) jpg
Sepsi Dinamo (Sportpictures) jpg