Bonilla: "Hagi mi-a întors spatele"


    Gică Hagi
Gică Hagi

Nelson Bonilla a declarat, într-un interviu acordat presei din ţara sa natală Salvador, că nu a mai fost dorit la Viitorul deoarece a jucat cu echipa naţională la Gold Cup, iar patronul şi antrenorul clubului român, Gică Hagi, nu a vrut să-i mai vorbească.

"Credeam că Hagi mă va sprijini cel mai mult, dar el mi-a întors spatele. Eu nu am spus, dar situaţia s-a complicat pentru că am venit la Gold Cup, de asta am rămas fără echipă. Când am ajuns în România am văzut că lucrurile nu sunt aşa cum speram şi la final am fost pe punctul de a nu mai putea juca. Însă, mulţumesc Domnului, am ajuns în Azerbaidjan. Nu ştiu de ce nu am încheiat bine relaţia cu Hagi. Nu mi-a răspuns. El l-am sunat, dar domnul Hagi nu a vrut să vorbească cu mine, pentru că am fost plecat o lună şi jumătate. Mi s-a explicat că totul este pentru că am fost la naţională. Mi-au spus că m-au pus pe lista de transferuri pentru că am preferat să mă duc la naţională. Eu am cerut să vorbesc cu Hagi, dar el nu a vrut să discute cu mine. Asta este situaţia, asta s-a întâmplat. Pentru că am fost la echipa naţională, am rămas fără echipă de club. A fost simplu: Hagi mi-a întors spatele. Credeam că doar în El Salvador preşedinţii de club fac ce vor, dar văd că peste tot este la fel", a declarat Bonilla, pentru La Prensa Grafica.

 "Viitorul mi-a închis porţile în România. Nu puteam semna cu nimeni fără acordul lor. Zira a făcut cele mai mari eforturi şi aşa am ajuns aici", a mai spus atacantul.

"E un fotbal interesant, nu e mare diferenţă, dar este mai bună liga română. Fotbalul românesc este mai bine organizat. Am venit aici (n.r. - în Azerbaidjan) ca să pot juca. Ei mi-au plătit transferul, m-au tratat bine şi trebuie să profit de încrederea care mi se acordă. Baza materială este mai bună decât cea din El Salvador. Stadioanele au gazon artificial din cauza climei", a adăugat Bonilla, care era la echipa antrenată de Hagi din vara anului 2014, unde a jucat 25 de meciuri şi a marcat şapte goluri. La finalul sezonului trecut, el îşi prelungise cu un an contractul cu FC Viitorul.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
Oana Roman si Isa jpg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg