Cadu, suspendat 9 etape pentru că i-a scos dinţii lui Milanov

Ultima actualizare:

Căpitanul trupei din Gruia a ajuns ieri în faţa Comisiei de Disciplină a LPF pentru că în partida de luni, contra celor de la Vaslui, a avut o intrare criminală asupra lui Jivko Milanov, jucător pe care l-a lăsat fără dinţi. Oficialii au decis să-l dea drept exemplu şi l-au suspendat 9 etape, plus o amendă de 18.000 de lei. Totuşi, portughezul poate face recurs şi obţine o reducere a pedepsei.

În condiţiile actuale, el va sta departe de teren peste două luni şi va rata derby-urile cu Rapid, Dinamo şi Steaua. Astfel, va reveni în partida cu CS Severin, cu doar patru runde înainte de încheierea campionatului.

„Facem recurs, e o decizie şi împotriva clubului", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan. De partea cealaltă, Jivko Milanov, care s-a operat la o clinică din Sofia, a comentat. „Am pierdut un dinte şi alţi doi mi s-au clătinat serios. Ce a făcut el nu a fost corect. Avea timp să-şi retragă piciorul, dar lucrurile vor sta diferit data viitoare când ne întâlnim. Poate păţeşte el ce am păţit eu", a spus Milanov în presa bulgară.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net