Calificare, dar ce chin! Steaua a trecut pe lângă o mare ruşine


    Gregory Tade a marcat primul gol în tricoul Stelei
Gregory Tade a marcat primul gol în tricoul Stelei

Steaua a pierdut cu 3-2 returul cu Trencin, dar merge în turul trei preliminar al Ligii Campionilor profitând de victoria cu 2-0 din Slovacia

Returul cu Trencin n-a fost o formalitate, aşa cum se aştepta echipa lui Mirel Rădoi. Slovacii au pus în pericol calificarea Stelei chiar şi în inferioritate numerică. Urmează „dubla” cu Partizan!

Şoc după 20 de minute! Pe nepusă masă, slovacii au deschis rapid scorul, ridiculizând defensiva Stelei. Incredibil, în minutul 20 tabela arăta deja scorul de 2-0 pentru Trencin, care a anulat astfel avantajul luat în tur de campioana României.

Stanciu şi Varela s-au „rupt”. Problemele lui Rădoi nu s-au oprit la cele două goluri încasate. Din cauza unor accidentări, Nicuşor Stanciu şi căpitanul Varela au fost schimbaţi încă din prima repriză, una de coşmar pentru Steaua.

Africanii au salvat Steaua. Muştruluiţi serios de Mirel Rădoi, roş-albaştrii s-au întors cu o nouă atitudine de la vestiare şi acest lucru s-a văzut între minutele 57 şi 60. Deşi a făcut un meci slab, ghanezul Muniru a prins o „bombă” din afara careului care s-a oprit în poarta slovacilor. Un alt african, algerianul Hamroun a scos din nimic un penalty transformat de Tade. A fost primul gol al francezului în tricoul Stelei.

S-au jucat cu focul. Totul părea terminat în minutul 74, atunci când Trencin a rămas cu un om mai puţin. Totuşi, slovacii au mai dat un gol care a sporit dramatismul finalului de meci, în care Steaua putea rata ruşinos calificarea.

Gabi Iancu, pe făraş. Atacantul de 21 de ani n-a fost aseară nici pe banca de rezerve, iar Gigi Becali a anunţat că Iancu va pleca în curând de la Steaua.

Sârbii la rând! Pentru Steaua urmează dubla întâlnire cu Partizan Belgrad din trurul trei preliminar al Ligii. Meciul tur e programat săptămâna viitoare la Bucureşti. Tot fără spectatori, aşa cum s-a întâmplat şi ieri.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Machiaj simplu de seară
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg