Calificare dramatică pentru Craiova. Arbitrul, lovit cu o petardă în cap


    Universitatea Craiova nu a reusit sa inscrie contra celor de la Honved in timpul regulamentarFOTO: Sportpictures.eu
Universitatea Craiova nu a reusit sa inscrie contra celor de la Honved in timpul regulamentarFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa. Oltenii s-au impus dramatic, la capătul unui meci decis la capătul loviturilor de departajare, scor 3-1, în fața celor de la Honved Budapesta.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost identic cu cel din tur, 0-0, astfel că s-a ajuns la penalty-uri, dar nu înainte ca partida să fie întreruptă 30 de minute, după ce arbitrul de centru a fost lovit cu o petardă în cap. Din fericire, oficialul nu a ajuns la spital, dar locul lui a fost luat de arbitrul de rezervă. La penalty-uri, eroul Craiovei a fost portarul Pigliacelli, care a apărat trei lovituri de la 11 m!

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă 35 de minute.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Hunter s-a retras spre linia de fund a terenului, moment în care o petardă a explodat la aproximativ un metru de el, aruncată din peluza gazdelor, şi în acelaşi timp centralul a fost lovit de un obiect, conform reluărilor TV. Hunter a avut nevoie de şapte minute de ingrijiri medicale, pe teren intrând şi salvarea.

Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (10) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg