Când Gigi Becali nu e acasă, steliştii îşi fac de cap

Ultima actualizare:

Chiricheş e în "depresie". Vlad Chiricheş, cel mai scump produs de export al roş-albaştriilor, cotat la opt milioane de euro de către Gigi Becali, e dărâmat psihic de când a ratat transferul la Tottenham. În plus, el acuză şi unele dureri musculare şi nu s-a antrenat la parametrii normali în ultimul timp.

Probleme cu Latovlevici. Iasmin Latovlevici, colegul lui Chiricheş din apărare, vrea să plece de la echipă. Recent a avut unele discuţii contradictorii cu managerul Stoica şi a cerut o hârtie oficială prin care clubul să anunţe ce pretenţii are în cazul unei oferte din străinătate. Impresarul său a calmat deocamdată spiritele, însă despărţirea de „Lato" va depinde de parcursul european, doar o calificare în grupele Ligii Campionilor reuşind să-l ţină pe loc. Astfel, şi-n flancul stâng al apărării din Ghencea vor exista unele probleme.

Plecări masive. Oficialii nu au reuşit să rezolve problemele contractuale şi mai mulţi fotbalişti sunt cu gândul la plecare. Tătăruşanu, Tănase, Georgievski, Prepeliţă, Filip, Tatu sunt pe final de acord cu Steaua şi au anunţat că vor să discute prelungirea acordului doar cu Gigi Becali. El e închis la Jilava, discuţiile pot fi amânate, iar echipa riscă să-i piardă.

Prime, doar pe vorbe. Atmosfera în lot e tensionată şi pentru că fiecare jucător poate pierde o avere. Becali le-a promis câte 200.000 de euro dacă se califică în grupele Ligii Campionilor, dar nu a fost semnată nicio hârtie în acest sens. Acum, fotbaliştii sunt convinşi că şi dacă reuşesc acestă performanţă nu vor vedea niciun ban atât timp cât Becali nu mai e lângă echipă.

Şefii, în război cu toată lumea. Jucătorii pot pierde şi din războiul dintre taberele Reghe, Anamaria Prodan, Meme şi Piţurcă. Dacă nu ar mai fi convocaţi la echipa naţională, automat şi cota lor va scădea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net