Cardiff City se leagă de orice ca să nu plătească banii pentru Sala

Ultima actualizare:

    Emiliano Sala a murit într-un accident aviaticFoto: Getty
Emiliano Sala a murit într-un accident aviaticFoto: Getty

Conducătorii de la Cardiff City caută în continuare soluții legale pentru a ”fenta” plata taxelor de transfer pentru Emiliano Sala.

De la tragedia întâmplată cu fotbalistul argentinian Emiliano Sala, cei de la Cardiff, formația care l-a transferat de la Nantes pentru suma record de 17 milioane de euro, au tot căutat modalități pentru a nu plăti banii francezilor. Acum, ei au găsit ceva de care să se lege: raportului provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) cu privire la accident.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Cardiff City a precizat că are motive serioase de îngrijorare cu privire la validitatea licenţei pilotului şi la calificarea acestuia pentru un astfel de zbor. “În plus, suntem îngrijoraţi după ce am aflat că avionul nu îndeplinea cerinţele autorităţilor din Marea Britanie sau din SUA pentru activitate comercială, astfel că este posibil să fi operat ilegal”, se arată pe site-ul clubului, care își pregătește astfel scăparea de la plata sumei de transfer. Într-un raport provizoriu al AAIB, dat publicităţii luni, se arată că avionul Piper Malibu pilotat de David Ibbotson, înregistrat în SUA, nu era autorizat pentru zboruri comerciale. Avionul s-a prăbușit în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net