Catalanul Pique, înjurat la naţionala Spaniei după ce a votat pentru separare

Ultima actualizare:

    Să fie separare, dar şi la naţionala Spaniei e bine. Fanii nu iartă însă acest ping-pong cu emoţiile false şi l-au taxat dur pe fundaşul Barceloneifoto: Marca
Să fie separare, dar şi la naţionala Spaniei e bine. Fanii nu iartă însă acest ping-pong cu emoţiile false şi l-au taxat dur pe fundaşul Barceloneifoto: Marca

Spania stă pe un butoi de pulbere după ce Cataluniei i s-a pus pata să se rupă de restul teritoriilor şi să devină Republică de sine stătătoare.

Pentru asta a improvat fără aprobarea Guvernului de la Madrid şi nu referendum la care au participat circa două milioane de persoane. Printre generatorii valului seperaţionist s-aua flat şi marile legende din fotbalul Barcelonez, iar cel mai vocal a fost fundaşul Gerard Pique. Cu ochii în lacrimi acesta a votat pro-secesiune, i-a acuzat pe jandarmi de brutalităţi, s-a răstit la premierul Rahoy şi s-a comportat ca un veritabil membru de partid. La o zi distanţă, marele catalan care urăşte Spania şi vrea să rămână singur în ţara lui a spus însă da fără nicio problemă convocării la echipa naţională, sub comanda lui Lopetegui. Logic, la primul antrenament înanitea dublei cu Albania şi Israel, decisivă pentru calificarea la Mondialul din Rusia, ipocritul Pique a fost huiduit şi jignit de cele câteva sute de suporteri prezente la reunirea lotului.

Vrea să se retragă înainte de CM 2018

Aceştia nu-i reproşează neapărat dorinţa lui de a se separa Catalunia de Spania, ci faptul că continuă să se bucure de avantajele convocării la o naţională pe care o urăşte şi de unde ar fi mai cinstit să se retragă.

Pique a spus, alintându-se ca o fată mare, că dacă deranjează pe cineva şi este el o problemă, atunci poate să renunţe înainte de turneul final de anul viitor. Iar fanii au spus clar! Atâta timp cât opinia şi credinţele tale cu privire la Spania, Catalunia şi restul lumii sunt atât de evidente, da, domnule Pique, retrage-te!

Este foarte interesant cum va fi acesta primit pe Estadio José Rico Pérez, din Alicante, provincie din sudul Spaniei din cauza căreia Catalunia vrea să se separe de restul peninsulei, acolo unde se va juca vineri meciul cu Albania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net