CFR, campioana amicalelor


    Clujenii vor începe  campionatul cu  un moral foarte bun
Clujenii vor începe campionatul cu un moral foarte bun

Ardelenii ocupă în acest moment ultimul loc care duce în lupta pentru titlu, dar au toate condiţiile să facă mai mult de atât. Chiar dacă unii îi văd pe băieţii lui Vasile Miriuţă abandonaţi în insolvenţă, aceştia demonstrează că nu e inteligent să-i subestimezi.

Iuliu Mureşan a reuşit să păstreze aproape tot lotul din toamnă şi a făcut două plombe inspirate: Ciprian Deac şi Claudiu Bumba. Această stabilitate s-a văzut la echipă, cel puţin în perioada de pregătire. CFR a câştigat toate cele cinci meciuri jucate în Cipru, 2-0 cu ruşii de la Ufa, 4-1 cu maghiarii de la Mezokovesd-Zsory, 2-1 cu polonezii de la Arka Gdynia, 2-1 cu gazdele de la Apollon Limassol, şi 1-0 cu alţi polonezi, Korona Kielce.

Această serie le dă ardelenilor speranţe mari că în cele cinci etape rămase din sezonul regulat vor recupera suficient faţă de Viitorul şi Steaua, iar după înjumătăţirea punctelor să aibă şanse reale la titlu. Şi toate se leagă perfect, CFR reluând Liga 1 chiar împotriva vicecampioanei.

”Suntem obligaţi să câştigăm pentru a rămâne pe locul 6. Dacă nu învingem Steaua, ne întrece Astra, care joacă la Târgu Mureş. Nu mi-e frică de nici un jucător, chiar dacă am văzut că au făcut transferuri bune”, a spus preşedintele Iuliu Mureşan. 

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg