CFR Cluj, doar egal cu ȚSKA Sofia în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Camora a avut mult de luptat în apărarea clujenilorFOTO: Sportpictures.eu
Camora a avut mult de luptat în apărarea clujenilorFOTO: Sportpictures.eu

Când este haos în conducere, acesta se transmite și pe gazon, iar meciul de aseară, dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia a demonstrat din plin acest lucru. Ardelenii au terminat la egalitate, 0-0, un meci în care au fost o umbră a formației care se impusese în Bulgaria, în toamnă.

În mod normal, conform calculelor hârtiei, ȚSKA era cea mai slabă formație din grupa A a Ligii Europa, numai că la cum s-au disputat ostilitățile pe stadionul din Gruia, românii au părut cei cu șansa a patra în serie. Clujenii au început mai bine, ratând două bune ocazii de a înscrie până în minutul 12, dar asta a fost tot, pentru că bulgarii au trecut apoi la cârma meciului.

Conduși de pe bancă de directorul de scouting, Marius Bilașco, și de secundul lui Dan Petrescu, Valeriu Bordeanu, jucătorii noștri nu au pus deloc în pericol poarta bulgarilor în repriza secundă. În schimb, adversarii au fost cei care au ratat câteva ocazii bune de a marca, apărarea noastră fiind depășită în nenumărate rânduri. Mai mult, în minutul 85, Chipciu a primit al doilea cartonaș galben după o simulare în careu, astfel că nu va juca în Elveția, săptămâna viitoare, în meciul decisiv de calificare în 16-imile competiției. Acolo unde clujenii sunt obligați să câștige dacă vor să continue cursa în Liga Europa. Și unde, dacă zvonurile se vor adeveri, vor fi conduși de pe bancă de un antrenor principal cu acte în regulă. Din câte se pare, acesta va fi Edi Iordănescu, care s-ar fi înțeles deja cu conducătorii formației și care revine astfel la CFR după apariție episodică, de doar trei meciuri, din 2018.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net