CFR Cluj îi este datoare Viitorului


    Viitorul are  un meci decisiv  contra celor  de la CFR ClujFoto: Mediafax
Viitorul are un meci decisiv contra celor de la CFR ClujFoto: Mediafax

Lupa pentru titlu a ajuns la jumătate, iar Viitorul încheie turul din play-off la Cluj, o echipă cu care şi-a împărţit victoriile. În urmă cu o lună, în Gruia, a învins cine avea mai mare nevoie şi rămâne de văzut dacă va fi şi azi la fel.

Pe 5 martie, CFR se afla într-o situaţie complicată înaintea partidei cu numărul 26. Era la mare bătaie cu Gaz Metan Mediaş, CS U Craiova şi Dinamo pentru un loc în play-off şi avea mare nevoie de cele trei puncte. Nici Viitorului nu-i stricau, dar cum după înjumătăţire urmau să-i rămâne din ele doar unul singur, pierderea nu mai era aşa de mare în cazul unei înfrângrei. În plus, „Regele” avea tot interesul să tragă după ea în play-off o echipă valoroasă, care să poată face faţă rivalelor sale. Astfel, Deac a înscris în minutul 22 singurul gol al unui meci liniştit şi încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Mediaşul a tras lozul necâştigător şi a rămas să se bată pentru salvarea de la retrogradare, iar ardelenii, oameni cu mult bun simţ, nu pot uita asta.

Înfrângerea cu Dinamo i-a adus şi pe ei cu picioarele pe pământ, diminuându-le şansele la titlu. În schimb, Viitorului îi arde buza şi simte în ceafă răsuflarea FCSB-ului. O victorie diseară ar fi oxigen curat pentru Benzar şi compania, care s-ar dopa cu încredere pentru asaltul final spre titlu. Nu doar CFR e datoare Viitorului, ci şi arbitrii! În precedentul meci amintit, Istvan Kovacs le-a refuzat constănţenilor un penalty.

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
miri nunta jpeg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg