CFR Cluj, meci pentru calificare și un milion și jumătate de euro

Ultima actualizare:

    Ciprian Deac și-a regăsit formaFOTO: Sportpictures.eu
Ciprian Deac și-a regăsit formaFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj dispută diseară, de la ora 19.55, în direct la Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport, meciul decisiv pentru calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa. Este un meci care, pe lângă glorie, poate aduce și foarte mulți bani ardelenilor.

Calculele sunt simple: pentru a ocupa locul secund în grupa A și a merge mai departe, în 16-imi, CFR Cluj e obligată să învingă în Elveția, pe Young Boys Berna, care are acum două puncte avans față de români. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci clujenii vor pune mâna și pe o grămadă de bani. Puțin peste 1,5 milioane de euro! Această sumă vine din prima de victorie acordată de UEFA, 575.000 de euro, la care se adaugă 500.000 de euro pentru ocuparea locului secund în grupă și altă jumătate de milion pentru prezența în 16-imile de finală ale competiției continentale cu numărul 2 din Europa.

Va fi primul meci european după eșecul suferit în urmă cu doi ani cu Malmo, tot cu CFR, pentru antrenorul Edi Iordănescu, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Dan Petrescu, cel care a cucerit trei titluri în ultimele trei ediții de campionat cu CFR. Pentru clujeni, partida de diseară e doar prima dintr-o săptămână foarte dificilă, marcată duminică de meciul cu FCSB, de pe propriul teren, din Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net