CFR Cluj și-a pus piedică singură în Liga Campionilor


    Rondon a marcat unicul gol al clujenilor cu CelticFOTO: Sportpictures.eu
Rondon a marcat unicul gol al clujenilor cu CelticFOTO: Sportpictures.eu

Înaintea partidei cu Celtic, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, avertiza că echipa lui nu este favorită. Iar realitatea din teren i-a dat dreptate la finalul primei manșe a turului 3 din Liga Campionilor.

Încurajați de un stadion plin, clujenii au început parcă mai hotărât partida cu Celtic Glasgow și au reușit chiar să deschidă scorul. Era minutul 28 când Rondon a reușit să înscrie la capătul unei faze de contraatac parcă ruptă din manuale. Din păcate, bucuria nu a fost de lungă durată, deoarece, în minutul 37, Forrest a prins un șut bun, din interiorul careului, și a egalat după ce mingea a lovit mai întâi bara din stânga porții lui Arlauskis.

Repriza secundă a fost mai mult una de joc la centrul terenului, niciuna dintre echipe nereușind să găsească soluții pentru a pune în pericol poarta adversă. Totuși, intrarea lui Țucudean pe teren în minutul 75 a animat atacul gazdelor, golgheterul ardelenilor ratând două bune ocazii de a marca, în minutele 77 și 86. A ratat, așa că meciul s-a încheiat 1-1, rezultat care face ca returul, programat pe 13 august, la Glasgow, să fie o misiune aproape imposibilă pentru trupa lui Dan Petrescu.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg