Cine e fotbalistul Marc Bartra, victima atacului de la Dortmund

Ultima actualizare:

    Marc Bartra
Marc Bartra

Marc Bartra, fundaşul spaniol al echipei Borussia Dortmund, a fost singurul care a avut de suferit în urma exploziilor care au vizat marţi seară autocarul formaţiei germane care se pregătea de meciul cu AS Monaco din sferturile Ligii Campionilor.

"Diagnosticul lui Marc Bartra: fractură de radius şi rămăşițe de corpuri străine la încheietura mâinii drepte. Este operat în acest moment. Însănătoșire grabnică, Marc!", a fost mesajul postat de clubul Borussia Dortmund imediat după incident.

În vârstă de 26 de ani, Marc Bartra e catalan la origine şi a crescut la academia clubului FC Barcelona, celebra La Masia. Stoper de meserie, Bartra n-a reuşit să-şi câştige un loc de titular la FC Barcelona, astfel că în vara anului trecut a acceptat un transfer în Germania, la Borussia Dortmund, care a plătit aproximativ 8 milioane de euro în schimbul său.

Pe plan internaţional, Bartra a evoluat pentru toate naţionalele de juniori ale Spaniei, iar în 2014 şi-a făcut debutul la prima reprezentativă a ibericilor, sub comanda selecţionerului Vicente del Bosque. De asemenea, Marc Bartra a făcut parte din lotul naţionalei mari a Spaniei la Euro 2016.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net