Cine se califică din grupa României? Patru echipe pe două locuri

image
Cine se califică din grupa României? Tricolorii au şanse mari

Răspunsul la întrebarea cine se califică din grupa României îl vom obţine la 11 octombrie, atunci când sunt programate ultimele meciuri din preliminariile Euro 2016. Tricolorii se bat cu Irlanda de Nord, Ungaria şi Finlanda pentru primele două poziţii, calificante direct la turneul final.

Ultimele două rezultate ale tricolorilor, 0-0 în Ungaria şi 0-0 acasă cu Grecia au prelungit suspansul în ceea ce priveşte Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franţa. Deşi calculele păreau simple la un moment dat, toată lumea se întreabă acum cine se califică din grupa României.

Cine se califică din grupa României? Avem nevoie de patru puncte

Bineînţeles, pe noi ne-ar interesa cine se califică din grupa României în afara echipei antrenate de Anghel Iordănescu. Pentru a se clasa la final pe unul din primele două locuri, naţionala noastră are nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri, acasă cu Finlanda şi în deplasare cu Feroe. Aceasta în condiţiile în care Ungaria va obţine maximul de puncte din disputele cu Feroe (acasă) şi Grecia (deplasare). Bineînţeles, chiar şi Irlanda de Nord poate cădea sub noi, deşi britanicii au acum un punct avans. Nord-irlandezii se vor mai întâlni cu Grecia (acasă) şi cu Finlanda (deplasare).

Cine se califică din grupa României? Şi locul 3 ar putea merge la Euro

Aşadar, în mod normal, România, Irlanda de Nord şi Ungaria îşi vor disputa primele două locuri ale grupei, cele care duc direct la Euro 2016. Există însă şi posibilitatea ca a treia clasată, indiferent cine va fi, să scape de baraj şi să obţină biletele pentru Franţa. Cine se califică din grupa României? Din punct de vedere al punctajului, grupa noastră este printre principalele candidate pentru a oferi trei echipe calificate direct. Dintre cele nouă serii preliminare, un singur loc trei duce direct la Euro, în funcţie de punctaj, restul urmând să se dueleze în patru “duble” de baraj.

Cine se califică din grupa României? Finlanda n-a renunţat la luptă

Deşi la un moment dat părea ieşită total din ecuaţia calificării, Finlanda s-a trezit acum cu şanse matematice de a prinde măcar locul al treilea. Cine se califică din grupa României? La şase puncte de noi şi la trei de Ungaria, Finlanda speră să bată tot până la final şi să profite de un joc al rezultatelor favorabil. Astfel, meciul România – Finlanda de la 8 octombrie devine unul destul de complicat pentru naţionala lui Iordănescu.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg