Ciobotariu «leşină» de căldură la arabi

Ultima actualizare:

    Ciobotariu (dreapta) a semnat pe doi ani cu saudiţii
Ciobotariu (dreapta) a semnat pe doi ani cu saudiţii

Liviu Ciobotariu a încheiat cu ASA pe locul doi în Liga I şi a semnat apoi cu echipa din Harmah un contract pe doi ani. La prima sa experienţă în străinătate ca antrenor, românul a dat de un inamic neaşteptat: căldura sufocantă.

Tehnicianul de 44 de ani a fost aproape de a continua în România şi după câteva zile de la terminarea campionatului a reluat discuţiile cu oficialii de la ASA pentru prelungirea contractului.  Totuşi oferta de ultim moment de la Al Faisaly a fost de nerefuzat, salariul fiind de 400.000 de dolari pe an. S-a înţeles cu şeicii şi după o scurtă vacanţă a plecat la saudiţi, fiind deja trei zile la Harmah. Aici, primul lucru care l-a şocat au fost temperaturile ridicate. „Oricum nu-i plăcea căldura, dar se va adapta. Acolo ziua sunt peste 40 de grade Celsius şi pentru ca antrenamentele să fie suportabile se vor desfăşura de la ora 11.00 noaptea”, ne-au spus apropiaţii săi. 

Reunirea va avea loc la data de 2 iulie, după care va urma un cantonament în Turcia. Acum, Ciobotariu a ajuns la Al Faisaly doar pentru a parafa actele, a-şi rezolva problema cazării şi a transportului, dar şi pentru a afla detalii despre baza de pregătire sau centrul medical de recuperare. Echipa a încheiat ediţia trecută pe locul şapte, iar obiectivul românului e de a o duce pe podium.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net