Ciprian Tătărușanu și iubita lui se căsătoresc! Ce locație superbă au ales

Ciprian Tătărușanu se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. După mai mulți ani de relație, el și partenera lui, Antoaneta, vor păși doar în câteva zile în fața altarului. Iată unde a fost planificat evenimentul!

tatarusanu nunta21 jpeg
Ciprian Tătărușanu se pregătește de nuntă! Foto: Arhivă personală

Ciprian Tătărușanu și partenera lui de viață, Antoaneta, urmează să facă pasul cel mare, după mai mulți ani de relație. Cuplul va păși în fața altarului în doar câteva zile, pe data de 26 mai, potrivit Viva

Ciprian Tătărușanu și partenera lui se căsătoresc!

Portarul de la AC Milan, în vârstă de 36 de ani, va ajunge în fața ofițerului Stării Civile, pregătind un eveniment demn de importanța momentului pe care el și iubita lui urmează să îl trăiască.

Cu toate acestea, surse din anturajul lui Tătărușanu au dezvăluit că ceremonia va fi una destul de restrânsă, în cadrul căreia vor participa doar familia și apropiații, un total de aproximativ 50 de invitați. Printre aceștia, sunt așteptați și câțiva foști colegi de-ai săi de la echipa Steaua, actuală FCSB.

Deși nu și-au dorit un eveniment grandios, Ciprian Tătărușanu și partenera lui nu au putut renunța la lux. Nunta lor va fi organizată într-o locație exclusivistă, al cărei prag a fost trecut și de numeroase vedete. 

stanga
dreapta
tatarusanu nunta27 jpeg
tatarusanu nunta24 png
tatarusanu nunta22 png
tatarusanu nunta23 png
tatarusanu nunta26 png
tatarusanu nunta25 png

Pentru ziua cea mare în care devine soț cu acte în regulă, portarul a închiriat Villa d’Este, de la Lacul Como: o locație luxoasă din Italia, frecventată de lumea bună de pretutindeni.

Cât despre fericita mireasă, detaliile au fost atent puse la punct și în acest sens. Antoaneta e pregătită să strălucească în fața altarului, astfel că va îmbrăca două ținute cu adevărat speciale în ziua în care va spune marele „Da”.

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta au împreună trei copii

Ciprian Tătărușanu (36 de ani), fostul portar al echipei naționale de fotbal a României, și partenera lui, Antoaneta Năstase, au împreună trei copii, doi fii și o fiică: Sebastian, Matei și mezina familiei, Isabel. Un alt motiv pentru care sportivul are motiv să petreacă este și că echipa la care joacă în prezent, AC Milan, a câştigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei.

Citește și: FOTO Ce «dotată» e iubita lui Tătăruşanu! Uite-o în costum de baie

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg