Ciprian Tătărușanu și iubita lui se căsătoresc! Ce locație superbă au ales

Ultima actualizare:

Ciprian Tătărușanu se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. După mai mulți ani de relație, el și partenera lui, Antoaneta, vor păși doar în câteva zile în fața altarului. Iată unde a fost planificat evenimentul!

Ciprian Tătărușanu se pregătește de nuntă! Foto: Arhivă personală
Ciprian Tătărușanu se pregătește de nuntă! Foto: Arhivă personală

Ciprian Tătărușanu și partenera lui de viață, Antoaneta, urmează să facă pasul cel mare, după mai mulți ani de relație. Cuplul va păși în fața altarului în doar câteva zile, pe data de 26 mai, potrivit Viva

Ciprian Tătărușanu și partenera lui se căsătoresc!

Portarul de la AC Milan, în vârstă de 36 de ani, va ajunge în fața ofițerului Stării Civile, pregătind un eveniment demn de importanța momentului pe care el și iubita lui urmează să îl trăiască.

Cu toate acestea, surse din anturajul lui Tătărușanu au dezvăluit că ceremonia va fi una destul de restrânsă, în cadrul căreia vor participa doar familia și apropiații, un total de aproximativ 50 de invitați. Printre aceștia, sunt așteptați și câțiva foști colegi de-ai săi de la echipa Steaua, actuală FCSB.

Deși nu și-au dorit un eveniment grandios, Ciprian Tătărușanu și partenera lui nu au putut renunța la lux. Nunta lor va fi organizată într-o locație exclusivistă, al cărei prag a fost trecut și de numeroase vedete. 

Pentru ziua cea mare în care devine soț cu acte în regulă, portarul a închiriat Villa d’Este, de la Lacul Como: o locație luxoasă din Italia, frecventată de lumea bună de pretutindeni.

Cât despre fericita mireasă, detaliile au fost atent puse la punct și în acest sens. Antoaneta e pregătită să strălucească în fața altarului, astfel că va îmbrăca două ținute cu adevărat speciale în ziua în care va spune marele „Da”.

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta au împreună trei copii

Ciprian Tătărușanu (36 de ani), fostul portar al echipei naționale de fotbal a României, și partenera lui, Antoaneta Năstase, au împreună trei copii, doi fii și o fiică: Sebastian, Matei și mezina familiei, Isabel. Un alt motiv pentru care sportivul are motiv să petreacă este și că echipa la care joacă în prezent, AC Milan, a câştigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei.

Citește și: FOTO Ce «dotată» e iubita lui Tătăruşanu! Uite-o în costum de baie

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net