Ciprioţii şi-au demis antrenorul şi îl vor pe Lucescu pentru a-l elimina pe Hagi

27 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Răzvan Lucescu poate intra în focuri direct în preliminariile Ligii Campionilor şi cu menirea să elimine ViitorulFoto Click!

APOEL Nicosia a pierdut cu 1-0 în faţa Viitorului manşa întâi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar ciprioţii nu se aşteptau la aşa ceva.

Pentru ei a fost un şoc de neacceptat şi cel mai scump a plătit pentru asta antrenorul olandez, Mario Been. Şefii lui APOEL l-au demis pe batav şi caută acum de zor un tehnician care să preia rapid echipa şi să rezolve calificarea în returul de săptămâna viitoare. Iar alegerea lor e şi mai intersantă! Ciprioţii s-au gândit că cele mai mari şanse să elimine echipa lui Hagi le-ar avea cu un român pe bancă, nimeni altul decât Răzvan Lucescu. Teoretic, acesta ar putea-o prelua imediat pe APOEL, fiind liber de contract după despărţirea de Xanthi. Negocierile între cele două părţi sunt avansate şi e foarte posibil ca la Nicosia, în retur, să avem APOEL-ul lui Lucescu împotriva Viitorului lui Hagi!

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg