Claudiu Niculescu, ironii la adresa FCSB: "Nu mai pot să dorm că joacă Steaua cu Plzen"

Ultima actualizare:

    Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Antrenorul celor de la Voluntari, Claudiu Niculescu, e nemulţumit de eşecul cu FCSB, 1-2. El i-a "înţepat" pe stelişti şi crede că ar fi trebuit ca echipa sa să încheie la egalitate partida cu elevii lui Dică.

"Sunt foarte supărat, pentru că am primit un gol în prelungirile partidei. Până la urmă, n-am ce să le reproșez băieților, au avut o atitudine foarte bună. Am jucat în fața câtorva milioane de euro. Cu puțin noroc pe final, cu puțină șansă, cred că am fi putut... Dacă îndrăzneam mai mult, cred că am fi putut întoarce rezultatul în repriza secundă, am avut câteva șanse pe contraatac. Cred că ne-am speriat de numele jucătorilor pe care îi aveam în față și a venit acea greșeală pe final", a spus Claudiu Niculescu.

"A fost exact cum mă așteptam. Nu m-a surprins cu nimic, în afară de situaţiile în care le-am dat noi mingea, nu cred că Steaua ne-a pus foarte multe probleme. Imediat după ce am marcat golul egalizator, am făcut câteva greșeli în apărare. Până la urmă sunt jucători de calitate și e normal să-și creeze ocazii. Am avut și noi două ocazii în prima repriză, prin Marinescu și Olteanu", a mai spus el.

Claudiu Niculescu l-a criticat pe arbitrul George Găman: "M-au nemulțumit multe. Am înțeles că penalty-ul a fost acordat foarte ușor, cred că a fost cartonaș roșu la Ovidiu Popescu în prima repriză, era chiar în fața băncii de rezerve, s-a dus cu piciorul în față, pe piciorul lui Marinescu, plus alte câteva lovituri libere pe care le-a acordat foarte ușor pentru Steaua și alte câteva pe care nu ni le-a acordat nouă".

Antrenorul i-a ironizat şi stelişti şi a vorbit şi despre reacţia fanilor FCSB: "Au aruncat cu apă, cu sticle de plastic, ne-au înjurat, dar încerc să nu bag în seamă aceste lucruri. Păi la câte goluri le-am dat, cred că mă privesc ca pe un duşman.

Sunt obişnuit, încerc să mă concentrez doar pe ceea ce am de făcut. Am încercat să nu bag în seamă injuriile din spatele băncii de rezerve...Dacă ştii cât mă interesează pe mine ce face Steaua cu Plzen... Din această seară nu mai pot să dorm că joacă Steaua cu Plzen. Peste cât timp? Ce treabă am eu cu Steaua?".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net