Condescu: «Am luat credite personale de 1,9 mil. euro ca să ajut Pandurii»

"Trebuie să fii cel puţin scrântit la cap sau orbit de ură să crezi că un om care riscă atât, aducând la club 1,9 milioane de euro din credite personale, cu care putea face orice, poate face fapte ilegale sau penale. Înseamnă că lumea ori a înnebunit ori nu suntem într-o situaţie normală", a declarat Condescu.

"Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar doresc tuturor bărbaţilor să aibă influenţă asupra soţiilor cât am avut eu, fără să o prostesc, să semneze cu mine astfel de contracte. Pentru ce nu poţi să acoperi trebuie să găseşti un sponsor sau un nebun pe care să-l convingi că ce va pune el lângă tine ca să gireze nu va pierde. Am avut noroc de astfel de oameni, şi nevastă-mea, dar şi nebunii care au crezut că lucrurile merg în direcţia asta. Şi am avut noroc", a mai spus acesta.

"Numai impozite la stat şi taxe am avut de plătit până acum peste 9 milioane de lei. Marele finanţator, aşa cum îl prezentaţi dumneavoastră în presă, de abia a plătit 3,4 milioane lei, adică aproape o treime din impozite. Restul cheltuielilor cum credeţi că le-am acoperit? Aşteptând bani de la marele finanţator CEO? Clubul Pandurii nu depinde de banii Complexului Energetic Oltenia, am mai spus-o şi o repet.

Eu cred în Poliţie, în Parchet, în Justiţie, că altfel nu aş avea puterea să mă lupt cu nenorociţii ăştia. Am auzit că marea lor satisfacţie este să mă vadă 24 de ore cu cătuşe la mâini, că ei ştiu că la Judecătorie nu au nicio şansă. Dacă acesta e preţul suprem, dacă lasă Clubul în pace, pornind acţiuni comune de relansare a CE Oltenia, tocmim o zi. Vă chem şi pe dumneavoastră, mergem într-o dimineaţă la ora 8.00, punem cătuşele şi gata, am terminat bâlciul (...) Dar după 24 de ore trebuie să pornim de la un punct zero şi în domeniul economic, şi în cel sportiv", a mai declarat Condescu.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg