Contra a ratat în patru zile Cupa şi titlul


    Cosmin Contra  nu ştie dacă îşi  va prelungi din vară  contractul cu Dinamo
Cosmin Contra nu ştie dacă îşi va prelungi din vară contractul cu Dinamo

Cosmin Contra negocia cu şefii prelungirea contractului scadent în vară, dar ultimele rezultate fac ca tratativele să fie sistate. Săptămâna trecută, Dinamo a jucat contra celor de la CS U Craiova în sferturile Cupei României şi a pierdut la penalty-uri, 5-6.

 Astfel, „Guriţă” şi elevii săi nu mai pot bifa un obiectiv important, mai ales că obţinerea acestui trofeu ar fi însemnat şi un „bilet” facil pentru participarea în întrecerile europene. Apoi, în play-off-ul Ligii I, după două meciuri fără să înscrie şi-n care au realizat doar două puncte, a urmat eşecul din derby-ul cu FCSB, 1-2. În aceste condiţii, „câinii” mai au doar şanse teoretice pentru a triumfa în campionat, fiind pe ultima poziţie a ierarhiei.

„În ultimele trei meciuri am avut două penalty-uri, acum, în derby, la scorul 1-1, am avut unul la Patrick Petre. Dacă sunt împotriva noastră să se dea, dar când avem şi noi să ni se ofere. Două puncte în plus cu Craiova şi cu Steaua alte trei, aveam acum încă cinci şi discutam altfel. Aşa, am ieşit din lupta pentru titlu”, a explicat Contra. 

„Roş-albilor” le-a rămas acum doar şansa de a obţine Cupa Ligii, dar situaţia lui Contra e incertă. Antrenorul nu ar vrea să stea departe de familia stabilită în Spania şi-n plus nu are garanţia că va beneficia de achiziţii de marcă în lot şi că titularii de acum nu vor pleca. Apoi, nici şefii nu au mai insistat asupra semnării noului contract, aşa cum au făcut-o acum o săptămână, până când să înceapă seria neagră, în care în patru zile s-au ratat două obiective. 

“În situaţia în care suntem…Nu e momentul să vorbesc despre continuarea mea pe banca lui Dinamo”, a recunoscut antrenorul.

Nici fostele glorii ale roş-albilor, printre care Giani Kiriţă sau Claudiu Niculescu, nu cred că echipa mai are şanse la titlu şi că “Guriţă” va mai rămâne şi-n sezonul următor în club.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg