Copos a renunţat la titlu. Vezi care e noul obiectiv al Rapidului!


    George Copos
George Copos

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că vrea să-l ajute pe antrenorul Răzvan Lucescu, în care are încredere, să păstreze echipa pe un loc care să-i permită să joace în Liga Europa şi să câştige Cupa României.

"Sunt total alături de Răzvan Lucescu. Este un om curat, care a muncit foarte mult, cu bună credinţă, pentru a obţine rezultate. Ne-am gândit să-l ajutăm pe Răzvan să îşi îndeplinească obiectivele. Din păcate, a avut aceste nereuşite, acestea se întâmplă în viaţa unei echipe. Vreau să-l ajut pe Răzvan Lucescu să reuşească. Să rămânem pentru un loc de Europa League şi, dacă Dumnezeu ne ajută, să câştigăm Cupa României. Tensiunea pe care au creat-o suporterii împotriva echipei, în general, nu este bine. Toarnă plumb în picioare, oamenii se blochează şi nu pot să joace. În viaţa fiecărei echipe sunt probleme. Şi sunt convins că Răzvan va şti să rezolve aceste probleme", a declarat Copos.

Oficialul grupării giuleştene nu crede în posibilitatea ca Dinu Gheorghe să preia o funcţie în cadrul clubului Steaua.

"Oameni buni, s-a născut domnul Dinu Vamă la Steaua? Sau să conducă Steaua? Eu spun că ar face cea mai mare greşeală din viaţa lui! A venit, ne-am salutat şi a plecat. Ăsta este domnul Gheorghe", a mai spus Copos, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu Dinu Gheorghe.

Sâmbătă, Copos declarase că fostul preşedinte Dinu Gheorghe va reveni în conducerea FC Rapid, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon. A doua zi, fostul preşedinte rapidist a afirmat că în proporţie de 99 la sută nu va veni la gruparea giuleşteană.

"S-au întâmplat nişte lucruri la Rapid azi, nu la echipă, în conducere, care m-au făcut să mă răzgândesc. 99 la sută nu mai vin la Rapid. Mâine (n.r. - luni) îi voi spune de ce lui George Copos. Din 50-50 cât era, acum mai e doar unu la sută", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg