Cornel Dinu: "Tamaş e un caz medical! Va deveni o dramă socială dacă va continua aşa!"


    Gabi Tamaşfoto: Click!
Gabi Tamaşfoto: Click!

Administratorul delegat al celor de la Dinamo, Cornel Dinu, îl cunoaşte bine pe Gabi Tamaş, ambii lucrând împreună la roş-albi. Fundaşul s-a despărţit acum de Steaua după o escapadă bahică, iar "Mister" a comentat situaţia jucătorului de 31 de ani.

"Rădoi a fost un om de sacrificiu, cu determinare foarte mare, devotat echipei, şi un tip foarte clar. Ei se cunosc foarte bine, au fost şi colegi, dacă Rădoi i-a spus: la prima chestie pe care o faci şi pe care o mai ştim şi pe care ai mai făcut-o, să ştii că ne strângem mâna şi ne luăm la revedere... atunci lucrurile sunt clare, cel care nu are nicio scuză este Tamaş”, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Apoi a continuat: ”Tamaş este un caz medical şi este de mult. La 17 ani era un copil de îl puneai la rană, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat şi după ce a văzut în Anglia, acolo unde, ăsta e poporul britanic, se termină meciul, toată lumea este la pub şi jucătorii în maşină şi consumă bere. Povestea Dan Petrescu când juca la Chelsea, dacă jucau la Manchester sau Liverpool şi veneau în Londra, până acolo se bea bere şi şampanie, când coborau în faţa stadionului, un sfert de echipă voma. Este păcat pentru un om de o aşa calitate cum a fost să ajungă caz medical. Este un jucător care mai are calităţi, mai poate să joace şi poate să devină o dramă socială dacă continuă pe drumul ăsta".

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub gabriela marin denise pilafai png
cub theo rose anghel damian png
cele mai toxice si manipulatoare zodii feminine jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg