Cosmin Olăroiu a ieșit din „hibernare”. Echipa antrenorului român se pregătește normal


    Jucătorii lui Olăroiu, înapoi la antrenamente
Jucătorii lui Olăroiu, înapoi la antrenamente

Aflat încă în izolare după întoarcerea din România, Cosmin Olăroiu poate spune că a învins criza creată de pandemia de coronavirus, jucătorii săi intrând în pregătire centralizată pentru startul sezonului 2020.

China, prima țară afectată de Covid-19, începe să-și revină la normalitate, iar fotbalul nu face excepție. Chiar dacă nu e încă oficial, campionatul ar trebui să debuteze la 18 aprilie, în țara asiatică aplicându-se sistemul competițional primăvară – toamnă. Printre cei implicați în Superliga chineză se numără și Cosmin Olăroiu, antrenor din 2018 la echipa Jiangsu Suning, club din orașul Nanjing (la peste 500 de kilometri de zona roșie de la Wuhan, acolo de unde a plecat coronavirusul). În perioada epidemică, Oli și jucătorii săi au avut însă parte de un cantonament prelungit în Emirate, la Dubai, astfel că au fost feriți de temuta boală.

Zilele trecute, pe contul de Twitter al celor de la Jiangsu Suning au apărut și primele fotografii de la centrul de antrenamente. Deocamdată, s-au prezentat doar fotbaliștii chinezi care au depășit perioada de carantină impusă la revenirea în țară. N-a fost și cazul celor cinci jucători străini din lot, dar și a antrenorului Cosmin Olăroiu, aceștia fiind așteptați abia în cursul săptămânii viitoare, după ce vor împlini și ei cele 14 zile de izolare impuse de lege. Efectele coronavirusului n-au dispărut însă în totalitate, putându-se vedea cum fotbaliștii intră cu măști în baza de pregătire și sunt dezinfectați.

Dacă sezonul fotbalistic în China va începe la 18 aprilie, așa cum e prevăzut, atunci echipa lui Olăroiu va juca în deplasare cu Guangzhou Evergrande, nimeni alta decât campioana din 2019. Pentru Olăroiu va fi un meci special, cu atât mai mult cu cât îl va avea ca adversar pe tehnicianul Fabio Cannavaro, fostul său asistent în perioada petrecută în Emirate, la Al-Ahli. Cu Olăroiu la timonă, Jiangsu Suning a fost pe locul cinci în 2018 și pe patru anul trecut, obiectivul impus românului în stagiunea care vine fiind câștigarea titlului.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg