Craiova, ca și eliminată. FCSB încă mai speră


    Roman a ratat cateva ocazii in meciul cu AEK AtenaFOTO: Sportpictures.eu
Roman a ratat cateva ocazii in meciul cu AEK AtenaFOTO: Sportpictures.eu

Pe o căldură infernală, dar într-o atmosferă foarte frumosă, întreținută de corul celor 3.000 de copilași prezenți în tribună, Universitatea Craiova nu a dat nici o secundă impresia că ar putea învinge pe AEK Atena, care s-a impus cu 2-0. FCSB, în schimb, a terminat la egalitate, acasă, cu Mlada Boleslav, scor 0-0, și speră în continuare.

La Craiova, grecii au părut să știe exact ce, cum și când să facă, iar acest lucru s-a văzut la finalul partidei pe tabela de marcaj. Ei s-au impus cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Mantalos, în minutul 61, și Livaja, în minutul 85.

Echilibrat în cea mai mare parte a lui, jocul a fost controlat de greci, care au părut că au forțat doar atunci când au dorit. În aceste condiții, ocaziile românilor au fost mai rare decât degetele de la o singură mână, iar rezultatul absolut firesc.

AEK Atena a plecat învingătoare din Bănie și pornește cu prima șansă la calificarea în play-off-ul Ligii Europa. Returul va avea loc joia viitoare, în Grecia, și va fi disputat în condiții similare cu cel de la Craiova, adică doar cu câțiva copilași în tribune. Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei confruntării dintre Sparta Praga și Trabzonspor.

La Giurgiu, FCSB nu a reușit să marcheze în fața cehilor de la Mlada Boleslav, cu care au încheiat la egalitate, 0-0. Bucureștenii au fost dominați în prima repriză, dar și-au revenit spre final, atunci când au ratat două mari ocazii, prin Coman și Panțîru. Returul va avea loc peste o săptămână, iar învingătoarea va juca în play-off contra portughezilor de la Guimaraes.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg