Cum se rezolvă criza la Dinamo: salarii mai mici

simeon stalpnicul png

Acţionarii şi jucătorii au găsit soluţia de compromis pentru a ieşi din criza financiară: leafa nu va mai întârzia însă sumele vor fi mult reduse faţă de câştigurile din sezonul trecut.

Clubul din „Ştefan cel Mare" resimte cea mai acută lipsă de lichidităţi din ultimii ani. Din acest motiv nici jucătorii, nici angajaţii nu şi-au primit salariile luni de zile. Conducătorii chiar le-au cerut un răgaz oamenilor lui „Ciobi", cu promisiunea că în scurt timp situaţia se va rezolva.

După o întrunire a Consiliului de Administraţie, conducătorii s-au pus de acord în privinţa rezolvării acestei probleme şi au elaborat un plan.

Au participat fiecare cu sume egale la buget şi au început să achite o parte din lefuri. Astfel, la sfârşitul lunii iunie, înaintea plecării în cantonamentul din Austria, jucătorii au luat restanţele pe două luni urmând ca restul să fie plătit, conform înţelegerii, până la startul campionatului.

Însă veştile bune nu au fost pentru toţi pentru că cei cu salarii mari au fost nevoiţi să accepte reduceri substanţiale, iar plafonul a fost micşorat în unele cazuri şi cu 50 la sută din sumă.

„Înţelegem că sunt probleme financiare peste tot şi aşteptăm acum să se rezolve. Noi suntem un grup unit şi am dat dovadă de caracter", a precizat Dănciulescu.

„Am arătat înţelegere când am acceptat diminuarea salariului. Nu-mi aduc aminte să mai fi fost o perioadă aşa grea la Dinamo", a anunţat şi Cătălin Munteanu.

simeon stalpnicul png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg