Cupa României merge la Ploieşti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E ciudat ca o finală de Cupa României dintre două echipe provinciale să se joace la Bucureşti, dar aşa a ieşit. Petrolul s-a folosit de apropierea de Capitală, a dus pe Arena Naţională o mare galben-albastră de fani sub presiunea cărora s-a câştigat din nou un trofeu.

25.000 de ploieşteni au venit să ia Cupa de la „Mitici” cu orice preţ. Deşi gurile rele spuneau înainte de meci că sunt cărţile deja făcute pentru ardeleni, totul s-a demonstrat a fi o prostie. Fără Geraldo şi „Canibalul” Bornescu, petroliştii au jucat cu o dăruire incredibilă, de parcă ei aveau nevoie de acest trofeu pentru a prinde in extremis un loc de Europa.

simeon stalpnicul png

Congolezul minune, Jeremy Bokila, a marcat singurul gol al meciului în minutul 8, după ce l-a ridiculizat pe Cadu din preluare, şi a dat foc partidei. Jocul s-a desfăşurat apoi 80 de minute ca o luptă între doi boxeri care se bat golăneşte, dar niciunul dintre ei nu vrea să cadă jos.

Ocazii peste ocazii, CFR având egalarea în vârful bocancului de nenumărate ori, Petrolul cu posibilitatea să închidă cărţile de cel puţin cinci ori şi o victorie la puncte. Meritată însă de băieţii lui Contra, care a înebunit în tribune pentru primul trofeul din cariera de antrenor.

La Ploieşti nu s-a dormit aseară, unde s-a sărbătorit a treia Cupă din istoria clubului, dar nici la Giurgiu, unde Astra a prins Liga Europa datorită jocului rezultatelor. CFR a încheiat prost anul, are nevoie de un restart şi poate de un titlu într-un an par, 2014, aşa cum ne-a obişnuit, nederanjată de jocuri în cupele europene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net