Dan Petrescu s-a logodit cu norocul

9 martie 2013

Rezultatul este însă unul destul de mincinos, ţinând cont de felul în care s-au desfăşurat ostilităţile. Astfel, Dinamo a deschis scorul în prima repriză pe un fond de dominare a oaspeţilor, care au avut şi o bară la scorul de 0-0. Apoi, în partea secundă, Dan Petrescu a pierdut un jucător, Iusupov fiind eliminat pentru două "galbene".

În ultimele 20 de minute, a fost un asediu la poarta lui Dinamo, cei de la Lokomotiv ratând vreo trei-patru ocazii uriaşe (portarul Şunin şi fundaşii lui Petrescu s-au apărat ca nişte eroi). Evident, finalul meciului i-a adus lui Dan Petrescu o bucurie imensă, aceasta fiind a şasea victorie consecutivă a lui Dinamo în prima ligă rusă. Intensitatea cu care s-a jucat derby-ul Dinamo - Lokomotiv a fost simţită pe propria piele de antrenorul român.

Cu puţine minute înainte de pauză, Dan Petrescu a prins în mână o minge în dreptul băncii sale de rezerve şi a fost imediat contrat de atacantul ecuadorian Caicedo. Sud-americanul şi-a permis chiar să-i dea un brânci destul de serios lui Dan Petrescu, gest pedepsit de arbitru cu un cartonaş galben.

Debut de foc pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu îşi începe astăzi în mod oficial aventura pe banca ruşilor de la Mordovia Saransk, ocupanta ultimului loc în clasament. Fostul tehnician al lui Dinamo are parte de un debut de foc, pe teren propriu contra miliardarilor de la Anji Mahacikala, echipa antrenată de Guus Hiddink şi condusă în teren de Samuel Eto'o şi Lacina Traore. În tentativa de a o salva pe Mordovia de la retrogradare, Munteanu se va baza în primul rând pe colonia de foşti fotbalişti în Liga I transferaţi în această iarnă (Opriţa, Bozovic, Khubutia şi Perendija).

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg